2777
2789
چون ورمش بیشتر میشه ریسکه شاید افتاد شاید یه حرکتی زد باعث ورم بیشترش میشه  باید حداقل تا یک م ...

اهان واییییی نمک و فلفل هم ورم میاره بینی رو؟ 

اونوقت اونایی که گچ نمیگیرن چطور؟

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
سختی های عملت رو بگو من واقعا نیاز دارم عمل کنم ولی میترسم

نترس_حساس نباش_

سختی نداره_درد نداره فقط انگار سرما خوردی 

یکم سردرد روز اولش یکم سخته ک همش بیهوشی یا بالا میاری 

بعدش دیگ تخت استراحت میکنی تا تامپون و گچ برداشته میشه بعدش دیگ ب زندگی عادی ادامه میدی فقط نکات و اصولاشو رعایت میکنی مثل بلند نکردن چیز سنگین دست نزدن بهش چسب زدن نخوردن ادویه و نمک و...

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا نباید بره؟  وقتی عمل کردیم باید چیکار کنیم؟  چند روز هیچکاری نباید گنیم؟

به قول دوستمون احتمال افتادن هست

ضمن اینکه تا وقتی که آتل روی بینی هست حتی اگه تامپون هم نداشته باشی نفس کشیدن یه کم سخته اون آتل داره فشار میده بینی رو.

چه کاریه که سرت رو بالا نگه داری از دهن هم نفس بکشی بری یه فعالیتی بکنی که نفس کشیدنت رو تسریع می‌کنه!

اهان واییییی نمک و فلفل هم ورم میاره بینی رو؟  اونوقت اونایی که گچ نمیگیرن چطور؟

همه گچو دارن عزیزم 

روز پنجم یا هفتم یا دهم بستگی ب دکتر داره برداشته میشه 

نمک ورمش خیلی زیاده فلفل و ادویه هم همینطور باید مصرفشو تا ی ماه قطع و بعد دوماه کم‌کرد

به قول دوستمون احتمال افتادن هست ضمن اینکه تا وقتی که آتل روی بینی هست حتی اگه تامپون هم نداشته باش ...

مرسی ازت🤗

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
میترسم خفه شم با دهن نفس بکشم

فوبیای منم بود ولی نه سرما خوردگی چجوریه؟همونطوره کلن خفگی نداره دماغت کیپ میشه ولی مثل سرماس اما اینم بهت بگم که مسدود و انسداد دماغ بعد برداشته شدن تامپون و فیتیله ادامه داره تا ی مدت 

همه گچو دارن عزیزم  روز پنجم یا هفتم یا دهم بستگی ب دکتر داره برداشته میشه  نمک ورمش خیل ...

مرسی گلم دست درد نکنه 🤗🌹

اهان مرسی از توضیحاتت🫠🌹 اونوقت جرا میگن تا چند روز نباید هیچکاری کنی مثلا چیزی بلند نکنی و سرکار ...

هنوز بینی بخیه داره،توی آتل هست،می‌گن فعالیتی نکنین که به بخیه‌هاتون فشار بیاد.

من خودم سرفه‌م گرفت شدید دیدم از جای یکی از بخیه‌هام داره خون میاد.

ضمن اینکه چند روز اول تحت تاثیر بیهوشی بعضیا ممکنه سرگیجه داشته باشن یا افت فشار،یهو میخورن زمین بینی ضربه می‌خوره دیگه.