2777
2789
عنوان

پدر مذهبی

483 بازدید | 21 پست

من بابام چیکار کنم؟؟وسواس شدید رو حجاب البته نه واسه دین فک میکنه آبروش به حجابه ما وصله😑ما جز قشر معمولیم از حجاب نه بدیم نه خوبیم. همیشه برمیگرده میگه مچ پات چرا ی ذره بیرون موهاتو بکن تو. حتی چند باری آبرومونو وقتی با بقیه رفتیم بیرون برده یهو مثلا شالمو کشیده جلو بقیه . یا غر زده که حجابتو رعایت کن و آبرو واسمون نذاشته. امروزم میخواستیم با یکی از دوستای خانوادگی بریم بیرون. با اینکه دختر اونم حجابش مث منه شر راه انداخته میگه میخوای آبرو منو ببری و رفته لغو کرده😑رو پسرا خیلی وسواسیههه. در حدی که من بچه بودم جرعت نداشتم با پسر خاله هام بازی کنم. الان دیروز دعوامون شد برگشته میگه من چیکارتون داشتم شما تا راهنمایی تو بغل پسرا بودید. یعنی من انگار آب یخ انداختن رو سرم. ما به زور با پسر خاله هامم حرف میزنیم. ینی چقد مغز یه نفر میتونه خراب باشه که اینطوری بگه💔

به نظرم این مذهبی نیس بیشتر تعصبیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خوبه ینی بنظرت؟🥲😑تازه اوایل به دختر عمومم گیر میداد طوری بود که هیچکی خوشش نمیومد با ما بیاد ...

نه خوب نیس چون چیزی به انتخاب خودت نباشه سخته حفظ کردنش 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پدر من  روزگار منو سیاه کرد با این چادر اجباری 

یعنی با خودم عهد کزدم بمیرمم شوهر نکنم یکی بدتر از بابام گیرم میاد حوصله زور شنیدن ندارم 

بابام همه چیش خوبه  فقط اینکه به زور اصرار داره نماز و قران و حجاب باعث شده یک رکعت نمازم نخونم 

مستقل بشم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم ...حالم از هرچی دین و چادر و قران خوندن زوریه بهم میخوره 

همین دین و قران زندگی منو آتیش کشید 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بنظر من ک پدر شما اصن مذهبی نیستن و بیشتر اداست

وگرنه ادمای مذهبی واقعی هیچوقت این طوری نمیکنن

بیشتر سعی میکنن با حرف و توضیح رو بچه هاشون تاثیر بزارن تا بخوان بزور چیزی رو براشون اجبار کن

چون ادما هیچوقت چیزی رو ک از سر اجبار باشه قبول نمیکنن و بیشتر زده میشن و بدشون میاد باید خودشون ب درک و فهمش برسن تا بخوان انجامش بدن

پدر من  روزگار منو سیاه کرد با این چادر اجباری  یعنی با خودم عهد کزدم بمیرمم شوهر نکنم یک ...

بچم🥲💔بابا منم اول چادر اجبار میکرد خودمو به زور با هزارااان دعوا کشوندم به این وضعیت که الانم این وضعیم.امروز فک میکردم قراره بریم طبیعت خیلی قراره خوش بگذره چقد ذوق کرده بودم براش. فک کن واسه خودش قانون وضع کرد یهو گف یا باید حجاب کاملل بگیری یا نمیریم چون آبرومون میره. جالب اینه ما هر جا میریم جز با حجاب ترینا محسوب میشیم😑💔

حجاب یه شخصیت اجتماعی به حساب میاد  خب عرفی که خود مردم هنوز پایبندن همینه  مث پدر ...

آفرین حجاب با خودتت.. من اصن تا ۱۰ سالگی حجابو دوس داشتم . منو اجبار میکردننن هعی بهتر شوو. در حدی که دیگه بدم میاد. خودش منو متنفر کرد. یه مدت نماز میخوندم . تا میرفتم بیرون میگفت تو که نماز میخونی نباید یه تیکه موهاتم بیرون باشه. امسال بعد دو سال دوباره خواستم نماز بخونم برگشته میگه یه ساعت دیگه نمازت غزا می شه نخواستیم بخونی. 😑😑ینی از هرچی نمازه اسلامه حجابه منو متنفر کردهههههه

بچم🥲💔بابا منم اول چادر اجبار میکرد خودمو به زور با هزارااان دعوا کشوندم به این وضعیت که الانم این ...

دخترعموهام یکیشون روسری نداره 

با تاب و شلوارکن همه جا 

من نمیدونم چه گناهی کردم باید قربانی تعصبات یکی دیگه بشم

اگر دولت ساسانی یکم مقاومت کزده بود اسلام وارد کشور ما نمیشد که زندگی هممون جهنم بشه 

من یکی که قربانی اسلام شدم ....خدا بابت این اسلام زوریش باید جواب تک تک زجرای منو بده 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بنظر من ک پدر شما اصن مذهبی نیستن و بیشتر اداست وگرنه ادمای مذهبی واقعی هیچوقت این طوری نمیکنن بیش ...

کاملا ادعاست. برگشته میگه شما منو شرمنده میکنید طوری که نمیتونم به دختر های بقیه در مورد حجابشون گیر بدم🥲😂💔

جالب اینه مااا واقعااا بدحجاب نیستیم قشنگ متوسط جامعه ایم مانتو بلند شلولر متوسط یه تیکه مو از شال. هیچ وقتم یادم نمیاد شال از سرم اقتاده باشه😂💔

دوستت دارههههههه نمیخواد کسی چپ بهت نگاه کنه...

ما در کل بدحجاب نیستیم . اصن کسی به ما بد نگاه نمیکنه هم خود به خود. این میگه شما آبرو منو میبرید ینی فقط واسه خودشه. میگه شما باید الگوی برتر همه باشین همه بگم اوووو چ باحجاب. تازه به فکر اینه خودش بتونه به بقیه گیر حجاب بده. میگه شما اینطودی باشید من نمیتونم به دخترای بقیه گیر بدم😂💔

دخترعموهام یکیشون روسری نداره  با تاب و شلوارکن همه جا  من نمیدونم چه گناهی کردم باید قر ...

دقت کردی؟ما هایی که بهمون اجبار شده بیشتر از همههه متنفر شدیم از دینو حجابو اسلاموووو همه چی. اونایی که اصن هر روز تو پارتی و اینور اونوران با خانواده هاشون بیشتر دینو چسبیدن. این کاریه که باباهامون با ما کزدن💔