ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 عنوان من شبا میترسم 113 بازدید | 14 پست انقد میترسم که ترس خواب میشم یعنی با همون حالت ترس خوابم میبره چند ساله شبا تنها با دو تا بچه مبخوابم خسته شدم دیگه انقد ترسیدم راهی نیست خودمو سرگرم کنم اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁 1403/02/14 | 04:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 من برعکس وقتی صبح رو میبینم غم عالم میگیرتم😂 😂 من میترسم اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
سایلی۲۰۲۳ عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8879 بیرون در خونتون دوربین بزارید که دائم تو یه مانیتور نشون بده.
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 بیرون در خونتون دوربین بزارید که دائم تو یه مانیتور نشون بده. من از ماورا ترس دارم نه از دزد اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 چرا ترس مشکل حل نشده ای داشتی؟ نه فقط کلیپ ترسناک دیدم اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
سایلی۲۰۲۳ عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 8879 من از ماورا ترس دارم نه از دزد اونکه چارش قرآن خوندنه،آیت الکرسی و ۴ قل،میتونی حرز امام جواد به دست راستت ببندی، تو اتاقا حرز ابی دجانه بزاری.
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 اونکه چارش قرآن خوندنه،آیت الکرسی و ۴ قل،میتونی حرز امام جواد به دست راستت ببندی، تو اتاقا حرز ابی د ... دارم میخونم اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
yasnabyy عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 2001 نه فقط کلیپ ترسناک دیدم ذهنتو دور کن ازش و دیگه هرگز سمت این چیزا نروخودتو سرگرم کن و باور داشته باش فقط یه فیلم و از روی تخیل ساخته شده
مرتضی_م عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 372 ی راه تست شده که شر اجنه و... رو کم میکنه قبل خواب سه بتر باتوجه و بلند سوره ناس رو بخون
ladysh مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 شوهرت پیشت نیست؟ مجردم خونهمجردی اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁