2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ظهر فهمیدم به حدی گریه کردم چشمام پف کرد هق هق میزدم از گریه هزاران بار خداروشکر کردم انگار بچه ی خودم پیدا شده و الان نگران روح و روان اون بچه هستم تو این 4 روز چه کشیده شبا از تاریکی روزا از گرسنگی

آره پیدا شد ،چقدرم مشکوک پیداشد،جایی پیداشد که صدبار قبلش گشته بودنش،من یه مادرم بچم یه روز که غذانخوره رنگ به روش نیست وبیحال میشه،ولی صورت این بچه اصلا شبیه کسی که سه شبانه روزه چیزی نخورده نیست،این بچه یعنی این مدت جیش وپی پی نکرده بود ؟اخه تمیز تمیز پیداش کردن

آره پیدا شد ،چقدرم مشکوک پیداشد،جایی پیداشد که صدبار قبلش گشته بودنش،من یه مادرم بچم یه روز که غذانخ ...

اره احتمالا یکی از آشناها دزدیده بعد دیده همه دنبالشن از ترسش آورده گذاشته 

خب یسنا کیه چی شده

چهار روز پیش از کنار مادرش که تو زمین کشاورزی کار میکرد گم شده بود هیچ اثری از این بچه نبود .از هر طرف ایران رفتن واسه پیدا کردن این دختر بچه ی 3 ساله 

امروز هم پیداش کردن  کلی مسیر پیاده رفته بچه طفلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز