2777
2789

خدایا کاری کن درس پری ب راحتی تموم بشه ومدرکشو بگیره .خدایا قانون جدید دانشگاهشون رو بردار الهی آمین خدایا رحم ب دل مسئولین دانشگاهشون بنداز الهی آمین 

هرکی دعاکرد لایک کنه منم ب نیت برآورده شدن  آرزوهای دلش  حمد میخونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات حمد خوندم عزیزم الهی موانع و مشکلات از سرراهت برداشته بشه ب درجات بالاتری برسی

برای مثبت شدن ای وی افم و سالم ب دنیااومدن بچم دعاکنین ممنون میشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یکی با شماره من تلگرام نصب کرده من تلگرام ندارم دعا کن مشکلی پیش نیاد و درست شه

اون حتنا کد رو از گوشی شما برداشته پس قطعا از نزدیکانتونه 

حتنا دعا میکنم 

۳ تا صلوات و توحید خوندم

برای منم دعا کن لطفا ب خواستم برسم🥺

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
آخه دختر خوب بخوای تلگرام‌نصب کنی شناره رو بزنی ی کد میده شرکت تا کد رو وارد نکنی ک نصب نمیشه 

نمیدونم بخدا یکی انجام داده تو گوشی شوهرم پیام اومد که وارد تلگرام شدم درحالی که تلگرام ندارم

نمیدونم بخدا یکی انجام داده تو گوشی شوهرم پیام اومد که وارد تلگرام شدم درحالی که تلگرام ندارم

با خدا 

ببین دوست خوبم تلگرام نصب کن  بعد دیلت اکانت کن 

البته اگه تایید ۲مرحله ای نزده باشه