2821
2789
عنوان

درددل دارم

116 بازدید | 30 پست

هوف دلم گرفته با هیچکس هم جز غریبه دوس ندارم درددل کنم ..واقعا خسته شدم از مادرم ..بااینکه ازدواج کردم هرماه یه استرس بهم وارد میکنه خداشکر خودم شیر نمیدم ب بچم وگرنه روانی میشد اگه شیر منو می‌خورد بااین عصبی و استرس ک بهم میده..آخه چرا  من خیلی دوس داشتم با مادرم بگیم و بخندیم مثل بقیه با مادرم دردل کنم و بخام پیش مرگش بشم ولی نمیزاره دوسش داشته باشم اما من آرزوم بود عاشق مادرم باشم 

خودم و خدام💌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثال میزنی

مثلا چند روز پیش جلو همه برداشت گفت داداشت میاد شهر نزدیک شما کار کنه هفته ای ۴ بار دعوتش کن خونت بخابه و بخوره ..منم جلو همه گفتم مگه چی میشه بیاد ..ولی خب شاید شوهرم راضی نیس. شوهر من خواهر خودشو راه نمیده بیاد خونمون یک شب..بعد به مادرم زنگ زدم گفتم چرا اینو گفتی هرچی فحش بود بهم داد اصلا گوش نمی‌داد ب حرفام

خودم و خدام💌

صددرصد نمیخواد تورو ناراحت کنه باهاش صحبت کن بگو که ناراحتی از ش

باها صحبت کنم فقط فحش میده و میگه حق با منه  برینم ب هیکل تو و شوهرت و  اصلا تموم نمیشه بخدا خسته شدم

خودم و خدام💌

مادر من عمر منه نبود من داغون بودم هزاران بار دستش رو میبو  سم مگه میشه مادر بد باشه

خوشبحالت لابد اذیتت نمیکنه مادر من جلو مادرشوهر و شوهرم هم آبروی منو میبره انقد فحش میده

خودم و خدام💌

چیکار میکنه مگه

منو شوهرم بچه ی اخریم واسه همین خیلی احترام میزاریم ب بزرگتر از خودمون و همچنین مهمونواز و مهربون..مادرم واقعا سنش میره بالا داره از دست میره خیلی بی اعصاب و بی آدب میشه  هر دفعه واسه یه کارم جلو شوهرم و همه فحش میده و دعوام میکنه  مثلا یهو میگه خاکتوسرت ک طلاتو عوض کردی بعد این قضیه رو ول نمیکنه هر ثانیه میگه بی عرضه ای و....

خودم و خدام💌

چیبگم والا😐حالا خونتوت نزدیکه به هم زیاد رفت و امد دارید؟

ن خداشکر ماهی یکبار میرم و یک روز هم کامل وانمیستم باز هم اینجوری بی احترامی پیش میاره

خودم و خدام💌