مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 عنوان چایی خوردن کم خون میکنع ؟ یا اهن و کم میکنه 664 بازدید | 24 پست ؟ من سر حاملگیم چایی میخورم شاید روزی 7استکان شایدم کمتر تو آزمایش هام اهنم کمه بنظرتون از چاییه؟ مامان دوتا پسر خوشملم ♥️ 1403/02/13 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargesghaieb313 عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3525 اره چایی بسیاز زیاد تاثیر میذارهبا دکتر درمیون بذار که بگه قرص آهن خارجی خوبه برات الان بخوری یا نه لبیک یا مهدی🌱
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 ازگوشت قرمزهنخوریاکبابی روی زغال بخور مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2188 خب باعث کاهش جذب آهن میشه و باید بین خوردن قرص آهن و خوردن چیزای دیگه فاصله انداخت تا جذبش کم نشه آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
vanillacake عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6175 اره چای آهن خون رو پایین میاره فکر کنم بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 ازگوشت قرمزه نخوریاکبابی روی زغال بخور متوجه نشدم مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 خب باعث کاهش جذب آهن میشه و باید بین خوردن قرص آهن و خوردن چیزای دیگه فاصله انداخت تا جذبش کم نشه من دکتر بهم ففول و اسید فولیک و ویتامین د و کلسیم و اینعا داد قرص اهن جدا نداد مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 متوجه نشدم چندماه گوشت قرمزنخوریاهموس کردی روی زغال منقل کباب کنخوب میشی مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 چندماه گوشت قرمزنخور یاهموس کردی روی زغال منقل کباب کن خوب میشی برای چی مگه آهن و کممیکنه مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2188 من دکتر بهم ففول و اسید فولیک و ویتامین د و کلسیم و اینعا داد قرص اهن جدا نداد همو فیفول آهن داره دیگه نداره مگه؟! آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12739 من زیاد چای نمیخورم ولی کم خونی دارم البته مصرف گوشت قرمزمون خیلی کمه خدایا خودت کمک کن
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 همو فیفول آهن داره دیگه نداره مگه؟! اره فک کنم مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12739 چندماه گوشت قرمزنخور یاهموس کردی روی زغال منقل کباب کن خوب میشی ما که اصلا نمیخوریم خدایا خودت کمک کن
مرادیi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3936 من زیاد چای نمیخورم ولی کم خونی دارم البته مصرف گوشت قرمزمون خیلی کمه ارع خب همینجوری ام کم خونی و اینها میگیره آدم ولی من میگم برای من از چای خوردن باشه شاید مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12739 ارع خب همینجوری ام کم خونی و اینها میگیره آدم ولی من میگم برای من از چای خوردن باشه شاید خب چای بخور خیلی کمرنگ خدایا خودت کمک کن