2777
2789
عنوان

خانما گوشی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره،تازه یه ماه بود خریده بود،که بخاطر بدنیا اومدن بچه م کلی عکس گرفتم ،خدا لعنتش کنه،دزده افغانی بو ...

وای چه بد 

حرومش شه انشااله 

۲۰ تومن گوشی زد رفت زمان شاه به افغانی توی مملکت راه نمیدادن

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
آیفون بگیری صاحب اول و آخرش خودتی! ویترین مغازه‌ها رو میبینن پر آیفون ۱۳ دست دوعه. توانایی خرید ندار ...

آیفون اصن نیازی نیست دوباره بخری

وقتی یه گوشی خوب و باکیفیت بخری که سالها واست کار کنه دیگه چه احتیاج به خریدن مدل جدید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اینا بنظرتون بهتره یا آیفون ۱۳ 🥲

قطعا سامسونگ 

نمیدونم چرا بین مردم جا افتاده که اپل کلاس داره و فلانه و بهمانه در صورتی که سامسونگ توی اغلب موارد بهتر کار میکنه و هر سال پرچمداراش در رقابت با رقیب اپل پیروزه 

اپل پول برند میگیره برو طرف سامسونگ 

به نظر شخصی خودم کلاس سامسونگ بیشتره

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
من مشاور درسی هستم برنامه بچه هارو چک میکنم و... دوربین هم برام مهمه لازم دارم

ببین بهترین کار اینه که بری دیی کالا بعد محدوده قیمتی که میخوای و مشخص کنی رم ۶ به بالا ، برندشم سامسونگ، حافظشم که هرچقدر که دوس داری. بعد کیفیت دوربینو الکی میزنن ۵۰ مگاپیکسل ولی همشون درست نیست. بهتره از قسمت نظر مشتریا بفهمی کیفیت دوربینش چطوره

مساله گرونیشه!

هرچقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری

الان ۴۰ میلیون بدی ۱۰ سال گوشیت واست کار بده بهتر اینه که ۲۰ میلیون گوشی بخری سال بعد دوباره ۲۰ میلیون دیگه گوشی بخری

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

به نظرم ایفون ۱۵ بگیر. ۱۳ الان بگیری دیگه منطقی نیست چون داره قدیمی میشه و اپدیت نمیشه دو سال دیگه.

۱۵ مشکل رجیستری داره و انتن دهی، عوضش تا چندین سال جلویی و بعد از یه مدت هم رجیستریش میاد تو ایران.

من مشاور درسی هستم برنامه بچه هارو چک میکنم و... دوربین هم برام مهمه لازم دارم

ببین من s21fe دارم سامسونگ

خیلی عالیه

۲۱ تومن

بنظرم میتونی بخری

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اینا بنظرتون بهتره یا آیفون ۱۳ 🥲

اولترا

که خیلی خفنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من الان میخواستم ایفون ۱۳ بگیرم ولی بین ۱۳ و ۱۵ موندم اخه الان داره ۱۶ میادخیلی قدیم میشه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.