نمیدونم چرا بین مردم جا افتاده که اپل کلاس داره و فلانه و بهمانه در صورتی که سامسونگ توی اغلب موارد بهتر کار میکنه و هر سال پرچمداراش در رقابت با رقیب اپل پیروزه
اپل پول برند میگیره برو طرف سامسونگ
به نظر شخصی خودم کلاس سامسونگ بیشتره
این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
من مشاور درسی هستم برنامه بچه هارو چک میکنم و... دوربین هم برام مهمه لازم دارم
ببین بهترین کار اینه که بری دیی کالا بعد محدوده قیمتی که میخوای و مشخص کنی رم ۶ به بالا ، برندشم سامسونگ، حافظشم که هرچقدر که دوس داری. بعد کیفیت دوربینو الکی میزنن ۵۰ مگاپیکسل ولی همشون درست نیست. بهتره از قسمت نظر مشتریا بفهمی کیفیت دوربینش چطوره
من مشاور درسی هستم برنامه بچه هارو چک میکنم و... دوربین هم برام مهمه لازم دارم
ببین من s21fe دارم سامسونگ
خیلی عالیه
۲۱ تومن
بنظرم میتونی بخری
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓