2777
2789

۸روزه عمل کردم

یکی از چشمام انگار هنوز افتادگی داره 

هنوز بخیه داره

تورو خدا بگید اون پوست رو هنوز برنداشته یا ورمه؟

کو

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم هزینه اش چندشد

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

عکس قبل هم بزار

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

ورم ک داره ولی حساس نباش خوبه قبلشو نداری

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز