2777
2789

قرص اوژانسی مثل نقل و نبات دست یه گروه دختر 13 14ساله بود یعنی چنان افسوس خوردم و ناراحت شدم که خودمم باورم نمیشد برا کسی که نمیشناسم افسوس بخورم در مورد رابطه گروهی چنان با افتخار صحبت میکردن من هیچی نگفتم کلا نشنیده گرفتم ولی کلی حالم بده حس میکنم واقعا اخر زمان شده چندشم میشه از دخترایی که اینجورن اسم بقیه هم خراب میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه گروهی چیه😐

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

همه اینجوری نیستن که نهایت ده درصد بچه ها ...

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)

تاسف باره

اما جالبه که اینا رو فقط تو سایت می‌شنوم..

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

🥺🥺🥺🥺🥺ای وای

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

وقتی روابط نامشروع عادی بشه همینجور میشه دیگه   

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌