2777
2789
عنوان

تو توالت عمومی یچیزی دیدم که اصلا باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3263 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه گروهی چجورییی؟ینی همشون باهم یه جا و یه مکان؟ مسخره نکنیداا یکم گیج شدم ینی همینجوری رابطه بر ...

عاااا دقیقاااا منم همین فکرمو مشغول کردهههه😥

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اتفاقا باید بیشتر مواظب پسرا بود!!

هر دو  باید مواظب باشن من متاسفانه یه مادر سخت گیرم. دارم حساسیتم رو بچم کم می کنم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

ببین بحث الان و قدیم نیست قبلا هم بود الان اچن حیا ریخته شده

من شاید اسم مدرسه رو بیارم خیلی ها تو اصفهان بلدش باشن

بهشت آئین 

زمان من سال۸۳-۸۴ اوندن از بچه هاشون تست بارداری گرفتن سه تاش مثبت دراومد سر یکسری مسائلی که پیش اومده بود تو مدرسه 

با مدرسه کنار ما سه دقیقه فاصله بود

من روم نمیشد جریان رو حتی به خانوادم بگم ولی الان دیگه حجب و حیا ریخته شده تابو و ترسی ندارن از یکسری اتفاقات

من دختری میشناسم ۱۶ سالشه و بکارت نداره میگم بهش میگه به درک اصلا واسش مهم نیست من بیشتر از اون نگرانم واسه آیندش ولی میگه پسری که میخوادم با این قضیه باید منو بخواد 

ببین بحث الان و قدیم نیست قبلا هم بود الان اچن حیا ریخته شده من شاید اسم مدرسه رو بیارم خیلی ها تو ...

چندسال پیش توی مدرسه ما دختره با افتخار اومده میگه من با دونفر رابطه داشتم😐 خییلی حال میده

:)🙂🤍

اره میدونم با پسر منظورم این بود ک جلوی رفیقاشون با پسر رابطه برقرار کنن؟تو ی مکان؟

لابد ديگه

متاسفانه اين نسل چيزي به اسم شرم و حيا نميدونن. (منظورم همه نيست)

دوم اينكه يه وقت ميبيني فيلم پو*رن و اينا ديدن كه 3سام و اينا هستن تحت تاثير قرار گرفتن

خانواده ها بايد مواظب باشن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.