بچه فقط لباسش خاکی و کثیف شد صورتشم سالم بود اسیبی ندید.بچه ۴ ساله ۵ روز گمشده بود بعد مردم میگن ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ متر از جایی که بود اونورتر رفت بعد جالبه میگن توی این ۵ روز با کلی سگ زنده یاب و ... کل زمین رو گشتن بچه رو پیدا نکردن!چطور بچه ۴ ساله ۵ روز توی علف ها خوابید چطور مادرشو صدا نزد!
بچه فقط لباسش خاکی و کثیف شد صورتشم سالم بود اسیبی ندید.بچه ۴ ساله ۵ روز گمشده بود بعد مردم میگن ۵۰۰ ...
برای منم سوالع
آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ینی بچه به اونکوچیکی ۳ روز بدون اب و غذا زنده مونده؟
چی بگم
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
میگن ۳۰۰ نفر حلال احمر توی این ۵ روز اونجا بودن چطور بچه رو پیدا نکردن چطور بچه ۵۰۰ متر اونورتر بود صدای گریه صدای ، صدا زدن مامان بچه گشنه نشد تشنه نشد این بچه شبا از ترس گریه نمیکرد