2777
2789

بچه فقط لباسش خاکی و کثیف شد صورتشم سالم بود اسیبی ندید.بچه ۴ ساله ۵ روز گمشده بود بعد مردم میگن ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ متر از جایی که بود اونورتر رفت بعد جالبه میگن توی این ۵ روز با کلی سگ زنده یاب و ... کل زمین رو گشتن بچه رو پیدا نکردن!چطور بچه ۴ ساله ۵ روز توی علف ها خوابید چطور مادرشو صدا نزد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه فقط لباسش خاکی و کثیف شد صورتشم سالم بود اسیبی ندید.بچه ۴ ساله ۵ روز گمشده بود بعد مردم میگن ۵۰۰ ...

برای منم سوالع

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بله شما خود خود پیش گوی اعظم هستید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خدارو صدهزار مرتبه شکر

ولی من ی جوری حس گردم

ینی بچه به اون‌کوچیکی ۳ روز بدون اب و غذا زنده مونده؟

چی بگم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
برای منم سوالع

میگن ۳۰۰ نفر حلال احمر توی این ۵ روز اونجا بودن چطور بچه رو پیدا نکردن چطور بچه ۵۰۰ متر اونورتر بود صدای گریه صدای ، صدا زدن مامان  بچه گشنه نشد تشنه نشد این بچه شبا از ترس گریه نمیکرد