2777
2789
بچه فقط لباسش خاکی و کثیف شد صورتشم سالم بود اسیبی ندید.بچه ۴ ساله ۵ روز گمشده بود بعد مردم میگن ۵۰۰ ...

من میگم شاید یکی دزدیده بودش بعد که دید رسانه ای شد از ترس اوردش انداخت تو مزرعه و رفت وگرنه به قیافه بچه ۵ روز تشنگی و گرسنگی و بیابون خوابی نمیومد. حتی موهاشم دم اسبی بسته بود مرتب بود 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بچه فقط لباسش خاکی و کثیف شد صورتشم سالم بود اسیبی ندید.بچه ۴ ساله ۵ روز گمشده بود بعد مردم میگن ۵۰۰ ...

گر خدا بخواد شیشه رو کنار سنگ نگه میدارد 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگن ۳۰۰ نفر حلال احمر توی این ۵ روز اونجا بودن چطور بچه رو پیدا نکردن چطور بچه ۵۰۰ متر اونورتر بود ...

بعد چطور پنج روز بدون آب و غذا مونده؟؟؟ انگار دزدیدع باشن خدایی نکرده تجاوزی چیزی کردع باشن ولش کردن

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
بعد چطور پنج روز بدون آب و غذا مونده؟؟؟ انگار دزدیدع باشن خدایی نکرده تجاوزی چیزی کردع باشن ولش کردن

بچه ۳ ساله چی داره تجاوز کنن😖😖😖😖😖

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
بچه ۳ ساله چی داره تجاوز کنن😖😖😖😖😖

پدوفیلا به بچه دوساله هم رحم نمیکنن

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

خداروشکر پیدا شد ، اما خیلی مشکوک و عجیبه طبق فیلم ها و عکسایی که نشر داده شد صورت و لباس یسنا فقط خاکی و کثیف شده بود ، جالبه میگن پنج روزه گمشده و از وقتی که فهمیدن گمشده ۳۰۰ نفر از حلال احمر اومدن توی زمین کشاورزی  داشتن دنبالش میگشتن با سگ های زنده  یاب خیلی چیزهای پیشرفته دیگه حالا که پیدا شده میگن فقط ۵۰۰ متر اونور بوده! بچه ۴ ساله گشنش نشد؟ تشنش نشد؟ مامانشو صدا نزد؟ از تاریکی شب نترسید گریه نکرد؟  یعنی ۵ روزه داشتن مدام دنبال بچه میگشتن اخرش گفتن ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ متر اونور تر بوده ! یه نکته عجیب هم اینه مادرش جلوی دوربین خونسرد حرف میزد نه نگرانی! نه گریه ای !