2777
2789

در برخورد با بقیه خیلی ساده و آرومه رفتار معصومانه ای داره.خیلی از زندگیش نمیگه.یهو متوجه میشی مثلا جایی مشغول به کار شده یا ترقی کرده از قبل هیچی بروز نمی‌ده

و اینکه اگر مثال بپرسی فلان جا تو هم ثبت نام کردی یا درخواست دادی میگه نه بابا اصلا تو فکرش نیستم ولی در واقعیت داره کارشو می‌کنه

اگر کسی تیکه ای بهش بندازه همینجوری آروم یه نقطه ضعف طرف مقابل رو می‌کوبه تو صورتش 

نظرتون راجع به این آدم چیه؟ آدم ساده ای هست؟ 

ساده ؟ اصلا  مرموز و تودار و حاضرجواب است

حاضر جواب هم نیست چندان خیلی غیر مستقیم حرفشو میزنه 

و اینکه موقع حرف زدن خیلی ساده به نظر میرسه 

یعنی اینم از سیاستشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس نظرتو بگو

دوست ندارم کسی از زندگیم سر دربیاره مگر اینکه خودم بگم 

تا چیزی قطعی قطعی نشده دلم نمی‌خواد به کسی بگم  

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
این آدم سادس یا سیاست داره؟ چون خودت هم اینجوری هستی راحت میتونی تشخیص بدی

نمیدونم دقیقا منظورت از ساده چیه

ولی من خودم اینکارا رو میکنم ،یکی چون دلم نمیخواد تا نتیجه کارم مشخص نشده کسی از حرکتی که میزنم خبر داشته باشه ،دلم میخواد اگرررر شد ،رسیدم بهش به بقیه بگم 

مهربونی هم شاید واقعا خوش قلبه ولی وقتی کسی پا رو دمش میذاره به بدترین شکل جواب میده ،چون احتمالا خودش آدمیه که تو برخورد با بقیه محتاطه ،سعی میکنه کسی رو ناراحت نکنه ،بعد میبینه طرف حالیش نیست ،حرفی میزنه از قصد که میدونه طرفش تا مغز استخون میسوزه