2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
قبل از اینکه دهن ننه شو سرویس کنی خود آقایی  تو رو سرویست کرده 😳😬🔞

😂😂ای وای قربون آقاییم 🤭😂اشکال نداره البته سرویس ن ها  ولی منو ک خبر داری نگم ک خودمو سایت میریم رو هوا😂😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیب نداره ولشششششش بیا درباره هوتن خودمون حرف بزنیم😊♥

اره بابا بیخیال

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اوج اسمان جرات داره با من حرف بزنه خخخخ....از خودش بپرس بهت میگ من کیم ،🤫🙏🙏👍👍👍😝😝😝

توام مثه من عصبی لابد😂😂

@اوج_آسمان  

بیا بگو ما کرمانشاهیا خطرییم😂❤️

این هووی من خطریه فقط من میتونم باهاش کنار بیام😂😂♥♥

قربون دهنت😂😂😂

بکشم بیرون؟؟ 😂😂😬😬

چیو 😱😂😂😂

آها چاقو رو ؟😂

بکش بکش😂😂😂

آره بابا چاقو رو🗡 پس چی خیال کردی........ متاسفم برات😒😒🤣🤣

مثه هوومم دیگه منحرففف خااااک چقد تباهیم😂😂😂😂💔