2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

116 بازدید | 20 پست

دانشجوام و تو شهری که درس میخونم ی پسری تو زندگیمه که خیلیی ادم خوبیه به خانوادم زنگ زد بیاد خاستگاریم ولی خانوادم قبول نمیکنن بیاد چون میگن اختلاف سنیتون خیلی زیاده و راه طولانیه(۳/۴ساعت راهه)و از طرفی کارش اینجوره که ۱۴ روز خونس و ۱۴ روز سرکار و خانوادم میگن ۱۴ روزو خودت تنها میمونی تو شهر غریب اینم بگم من متولد ۱۳۸۱ و اون متولد ۱۳۶۸ ولی خب خیلی ادم با درک و با اخلاق و پر انرژی و روحیش از منم بهتره حالا بنظرتون چیکار کنم🥺خیلی ناراحته خیلی  امید داشت و به خانواده و فامیلاش همه گفته بود و حتی انگشترم برام گرفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه دارم نکن پشیمون میشی مگه آدم قحطیه اگه پولدار باشه باز منطقیه

پولداره خونه ماشین کارش خیلی اوکیه و پسر پاکیه و واقعا دوسم داره و کلا خیلی مراقبمه ی مشکلاتی برام پیش اومد که اگه این تو زندگیم نبود هیچوقت حالم خوب نمیشد خیلی کمکم کرد یچیزایی دیدم داخلش ک تو هیچ پسری ندیده بودم ولی خب خانوادم میگن نه

پولداره خونه ماشین کارش خیلی اوکیه و پسر پاکیه و واقعا دوسم داره و کلا خیلی مراقبمه ی مشکلاتی برام پ ...

در آمدش رو حدودی بگو  ماشینش در چه حدی  سانتافه با بنر خیلی فرق داره

ولی اگه دوسش داری ازدواج کن به نظرم ولی نه با دیدگاه اینکه پولداره چونکه اگه بعدا پولدار تر ببینی ممکنه پشیمون بشی

عزیزم اگه مورد خوبیع اشکالی نداره،فقط باید همو درک کنید چون با توجه ب سن مقدار انرژی و صبرتون متفاوت خواهد بود و چون در دوره ها و خانواده های متفاوت تربیت شدید باید باهم سازش کنید ک البته این موردایی ک میگم تو همه ی ازدواج ها هست و طبیعیه اگر چنین مشکلاتی پیش بیاد

من خودم متولد ۱۳۸۴ هستم و همسرم متولد ۱۳۷۳ 

نمیگم کاااملا بی مشکل بودیم ولی خوب بودیم چون اون پخته تر از منه،بهتر از من توی موقعیت های بحرانی واکنش میده و بیشتر از من مراقبمه و کلا بیشتر از من حواسش ب زندگیمونه 

اما خب آدما باهم فرق میکنن تو باید ببینی واقعا میتونی با این خواستگارت کنار بیای یا ن

اره قبول دارم ولی بنظرم واقعا میتونه خوشبختم کنه چون هم شرایط مالیش خیلی خوبه هم خیلی دوسم داره هم ا ...

امیدوارم با صبر و منطق و مهربونی بتونه خانوادت رو متقاعد کنه

کاش با پدرت یه قراری بذاره و خودشون بیرون مردونه با هم صحبت کنن

بابات چند سالشه؟

در آمدش رو حدودی بگو  ماشینش در چه حدی  سانتافه با بنر خیلی فرق داره ولی اگه دوسش داری از ...

من بخاطر پولش نیست واقعا

بخاطر اینه که واقعا شناختمش

ی مشکلی برام پیش اومد ی بیماری بود اگه هرکی بود منو ول میکرد ولی اون موند و چندین تا دکتر بردم قرصام گیر نمیومد رفت ی شهر دیگه گشت پیداشون کرد واقعا قلب مهربونی داره

عزیزم اگه مورد خوبیع اشکالی نداره،فقط باید همو درک کنید چون با توجه ب سن مقدار انرژی و صبرتون متفاوت ...

اره میتونم کناربیام ولی خب متاسفانه خانوادم خیلیی مخالفن و کلا باید بیخیالش بشم🥲اونم انقد ناراحتههه اصلا حالش خوب نیست نمیدونم باید چیکار کنم دلم نمیاد تو این حال ببینمش و کاری از دستمم برنمیاد🫠نمیدونستم خانوادم انقد مخالفن وگرنه نمیزاشتم رابطمون سمت ازدواج کشیده بشه ک بخاد اینجور بشه

من نظر خودم رو به شما عرض می‌کنم یعنی من اگر در این موقعیت بودم قرار بود با آقای ازدواج کنم که ۱۳ سال از من بزرگتر بود ۱۴ روز خونه نبود و سوم اینکه از خانوادم دور بودم پس باید امتیاز بزرگی داشته باشه که این عیوب رو بپوشونه اول امتیاز اینه که خیلی پولدار باشه دومین امتیاز اخلاق خوبی داشته باشه نمی‌دونم منظور شما از خونه و ماشین چیه پراید و یه واحد ۷۰ ۸۰ متری ثروت محسوب نمی‌شه و در این شرایط حداقل آقا باید یک bmw یا یک ماشین سانتافه مدل بالا داره خونه شیک یک عروسی خوبی بتونه بگیره بله این شرایط شرایط خوبیه برای ازدواج

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊