2777
2789
عنوان

دوباره گذاشتمش میشه بیاین؟

70 بازدید | 12 پست

سلام

دو تا دوست صمیمی دارم که یکیشون با ی دختر دوست شده که از من خوشش نمیاد حس میکنم

ی دختر دیگه هم هست با دوستام دوست شده و حس میکنم دوستام اون ۲ تا رو بیشتر از من دوست دارن

و با یکی از اون دخترا هم بحث داشتم

نمیتونم توی اکیپی باشم که منو نادیده میگیرن

بنظرتون رابطمو تموم کنم و باهاشون در حد همکلاسی باشم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری میگی حس میکنی مطمئن که نیسی  بعشم دوست باش تو خیلی تیز نشو تو این مسائل تمرکزتو بزار رو د ...

مطمعنم شدم چون ی بار من خطاب به دوستم گفتم من میرم توی کلاس یهو اون دختره گفت خب برو(با لحن بد مثل بدرک گفتن)

من بهم بر خورد با دختره بحث کردم دوستم طرف اون در اومد و گفت منظور نداشت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کلا به هیچ رابطه دوستی اعتمادی نیست!

دقیقا

تا یکی بهتر میاد قید قبلی رو میزنن

دانشگاهید؟

ن آموزشگاه

من با خیلی از دوستام تموم کردم و فهمیدم خیلی کار خوبی کردم کاش زودتر این اتفاق می افتاد...

البته بستگی به دوستی تون و خصوصیات خودت داره.

مثلا من وقتی ببینم تو اکیپی بهم بی احترامی میشه و توجهی بهم نمیکنن اصلا تحمل شون رو ندارم . بیشتر دلیل دوستی هایی که تموم کردم هم همین بود 

با اینکه الان دوستی ندارم ولی به تنهایی راضی ترم تا بودن با همچین آدمایی

من با خیلی از دوستام تموم کردم و فهمیدم خیلی کار خوبی کردم کاش زودتر این اتفاق می افتاد... البته بس ...

دوست هایی که تو مدرسه داشتم خیلی بهم بی احترامی کردن و من هیچی بهشون نگفتم ولی نگفتم من دیگه باهاتون نیستم یا از اینجور حرفا... با مرور زمان دیگه برام بی اهمیت شدن و الانم سال آخرمه و خداروشکر میکنم که دیگه نمی بینمشون 

بنظرم خودتو بی رفیق نکن تنهایی اذیت میشی قبلش یه رفیق دیگه پیدا کن بعد ولشون کن

تنهایی اذیت بشم بهتر از اینه که سبک بشمارنم 

من با خیلی از دوستام تموم کردم و فهمیدم خیلی کار خوبی کردم کاش زودتر این اتفاق می افتاد... البته بس ...

خیلی ناراحتم 

با دوستم قرار بود بریم بیرون حالا میبینم ن زنگ میزنه ن پیام میده فکر کنم با همون دوست جدیدش بره بیرون 

اگه خبری ازش نشد مطمعن میشم میخواست با دوست جدیدش بیرون بره