2777
2789
عنوان

پف ناگهانی پلک بالای چشم

117 بازدید | 9 پست

سلام

من امروز صبح وقتی بیدار شدم بالای یکی از چشم‌هام سنگینی حس میکردم

رفتم تو آینه دیدم پلک بالایی یه چشمم پف کرده

هیچ لوازم آرایشی اخیرا استفاده نکردم که یگم حساسیته

ولی از ۱.۵ ماه پیش اکستنشن مژه داره و ترمیم نرفتم، یه همین خاطر بیشترش ریخته

یه ساله که بصورت منقطع هم پیش همین مژه‌کار میرم و تا حالا همچین چیزی پیش نیومده

الان که دقت میکنم دقیقا خط مژه‌ام هم قرمزه، ولی قسمتی که ورم کرده رنگ پوسته، (گل‌مژه نیست چون کل پلک یکسره باد کرده)

اخیرا هم آزمایش چکاپ کلی واسه همه چی دادم، مشکلی ندارم جز کمبود ویتامین d

نگران شدم، بنظرتون صبر کنم پف خود به خود میخوابه؟

حتما عفونت کرده برو دکتر چرک خشک کن حتما بهت میده....چشم حساسه اصلا بیخیال نباش

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو بالشتی رو زود زود میشوری ؟ با فوم شستشو مژه میشوری مژه هاتو؟

آره هر بار که حموم میرم روبالشی شسته شده رو با قبلی عوض میکنم

ولی این بار از یه مایع جدید برای شستشو استفاده کردم

ممکنه از اون باشه؟

نمک یا چیز شور نخوردی

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

کمبود ویتامین دی هم باعث پف چشم میشه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

آره هر بار که حموم میرم روبالشی شسته شده رو با قبلی عوض میکنم ولی این بار از یه مایع جدید برای شستش ...

اره شاید حساسیت دادی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

برم دکتر عمومی؟ یا متخصص؟ تخصص چی باید باشه؟ چشم یا پوست

پسرم چند هفته پیش بود دیدم یهو صبح بلند شد پشت پلکش ورم کرد خیلی بدجور شد....سریع بردم پیش پزشک عمومی چشمش و دبد گفت عفونته...چرک خشک کن داد دو روز خورد سریع خوب شد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛