2777
2789
عنوان

میخوان برای شوهرم زن دوم بگیرن!!

1173 بازدید | 35 پست

ما بخاطر دخالت های بیش از حد خانواده همسرم به مشکل خوردیم مادر شوهر پدر شوهرم چندبار به خواهرام زنگ زدن و تهدید کردن که برای شوهرم زن پیدا کردن که صیغه کنن خانوادمم میگن مهریه رو بذار اجرا تا دهنشون سرویس بشه

ولی میگم چون تویه شهر کوچیکی زندگی می‌کنیم اگه این کار رو انجام بدم یه شِین بزرگی به پا میشه و اصلا طلاقم نمیدن و از هر فرصتی برای اذیتم استفاده میکنن

نیاز مالیم نداریم ولی بابام میگه چون تورو سه ساله دارن زجر میدن نباید به حال خودشون ولشون کنی و باید پدرشون رو در بیاری

موندم به خدا خواهرانه راهنماییم کنین

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود همسر تون مهمه، ایشون چی میگن؟اگه همدیگه رو دوست دارید نکن این کارو 

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

مهریه هیچ ربطی به آزار و اذیت نداره گلم، مهری هستش که مرد به زن داره و  باید بپردازد هیچ ربطی هم به طلاقو آزار و اذیت نداره.

شما چه بخوای جدا بشی و چه نخوای جدا بشی میتونی مهرت رو بگیری.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

شوهرت چجور ادمیه؟ 

منمم هزاران بار تا مرز طلاق رفتم از دست دخالت های خانواده شوهرم اما بخاطر شوهرم برگشتم چون خیلیییییییی خوب و مهربونه هوامو خیلی داره ی تنه جلو همه پشت منو گرفته

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …