2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ارگان ها و پلیس به کار نمیاد؟ خانواده‌ت اینطور که معلومه پشتتن؛ چرا شکایت نمیکنی؟ بحث عدم تمک ...

کاشکی میتونستم شکایت کنم خانوادم پشتم هستن سه هفته پیش شب تعیین جنسیت بچمون هم کتکم زد

بابام میگ میری گشنه میمونی اونجا اینجا موندنی بهت میرسیم مامانم میگ یارانه تونو جدا کنید 

خب فعلا یارانه رو دستی بگیر داروهاتو باهاش بگیر نشون شوهرت بده بگو با پول یارانه گرفتم

و اینکه بمون خونه خودت خونه پدرت رو بزار برا ماه های اخر بیشتر به دردت میخوره

احتمال زیاد همسرت از اینکه خونه نیستی ناراحته و ناراحتی رو اینجور بروز داده

و ی چیز دیگه وقتی نیستی اون مرتب میره خونه مادرش و مشکلاتتون چند برابر میشه 

پس خونه خودت بمون از خواهرشوهرت هر از گاهی کمک بگیر

دو نفرید غذا میخورید زود بشور ظرفا رو که زیاد نشه

و هروقت دیدی سرحالی دو نوع غذا درست کن برا دو‌وعده

ی غذا هایی مثل فلافل و شامی و کتلت رو موادش رو اماده کن بزار فریز وقتی حال نداری بزار بیرون اب بشه زود اماده کن حالا با نون یا با کته

عزیز سخت نگیر این روزای بارداری به کحبت احتیاج داری یکم خودتو نرم بگیر بزار محبت شوهرت به خودتو جنینت برسه 

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب فعلا یارانه رو دستی بگیر داروهاتو باهاش بگیر نشون شوهرت بده بگو با پول یارانه گرفتم و اینکه بمون ...

محبت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ت سایت یه زنیو دیدم مییگقت شوهرش ملست و میوه میخره میگه ازشون نخور برا خودم خریدم 😐کاش همه خانمها ش ...

دیشب بهم میگ پول من برای منه گفتم من چی گفت من دوست داشتم میذم دوست نداشتم نه 

دیشب بهم میگ پول من برای منه گفتم من چی گفت من دوست داشتم میذم دوست نداشتم نه 

اخه مگه میشه

چی شد یهو

بچتو نمیخواد؟ میگی واسه تعیین جنسیت دعوا داشتید اخه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته