2777
2789
نه تمیز نیست اصلا خاهرش میخاد بیاد کمکم اما واقعا خیلی نامرده همش داره اذیتم میکنه بیچاره بابام گفت ...

عزیزم تو دیگه قراره مادر بشی

به حرف دیگران زندگیتو خراب نکن

تو الان بارداری روحیت حساس تر از قبل شده

چرا بابات باید بگه نرو؟

خب چرا یارانت رو بهت نمیدن؟

ببین پس بدجنس نیستن وقتی خواهرش قراره بیاد کمکت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو دیگه قراره مادر بشی به حرف دیگران زندگیتو خراب نکن تو الان بارداری روحیت حساس تر از قبل ش ...

بابام میگ میری گشنه میمونی اونجا اینجا موندنی بهت میرسیم مامانم میگ یارانه تونو جدا کنید 

بخدا قسم دروغ نمیگم بقران دیشب لیست دادم خرید کنه نخرید

خب واسه این بیشعور چرا حامله شدی تو الان باید غذای خوب مقوی بخوری نه نون پنیر مردک ابله 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میگ درک منم دارم گشنگی میکشم

شما مگه مقاومت شریان رحمی نداری؟حرص نخوریا فشارت میره بالا مکافات میشه فعلا وقت سروکله زدن با این ماجراها نیست چون هیچی مهمتر سلامت جنین نیست اون بچه  طفلک سلامت  یک عمرش بستگی شدید به این چندماه داره پاشو برو خونه بابات این بچه روسالم دنیا بیار بعد به این ماجرا رسیدگی کن تا بیاین  درگیر لجبازی احمقانه این اقا بشین خدای نکرده ...

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان ارگان ها و پلیس به کار نمیاد؟

خانواده‌ت اینطور که معلومه پشتتن؛ چرا شکایت نمیکنی؟

بحث عدم تمکین باشه مردا خودشونو میکشن. فردا بچت مشکل دار بشه میخوای چی کار کنی؟  انوقت که بدتر میگه مشکله خودته به من مربوط نیست. خودتم که بدتر. اینطور میتونه زایمان کنی؟   پیگیری کن خواهشا چه وضعشهههه!

بابام میگ میری گشنه میمونی اونجا اینجا موندنی بهت میرسیم مامانم میگ یارانه تونو جدا کنید 

برو دکتر از اونجا بگو زنگ بزنن به شوهرت که حالت خوب نیست

به دترا بگو قضیه اینه اونا خودشون بهش بگن یکم بترسونش

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته