2777
2789
مرسی فداتشم چشم

خدانکنه

چشمت سلامت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاشکی میتونستم شکایت کنم خانوادم پشتم هستن سه هفته پیش شب تعیین جنسیت بچمون هم کتکم زد

چرااا نمیتونیی؟ مشکل از این بزرگ ترررر؟

وایییییی 

هی میخوام یچی بگم .....

میرم از تاپیک بیرون به شما کمکی هم کنی قبول نمیکنین

هر کار دوست داری بکن. به من چه. هر مشکلی ایجاد بشه برا خودتو بچه. صلاح مملکت خویش خسروان دانند🤷🏻‍♀️

اخه مگه میشه چی شد یهو بچتو نمیخواد؟ میگی واسه تعیین جنسیت دعوا داشتید اخه

همه چی خوب بود دعوا نداشتیم برای نازایی ام چقد خرج کرد دکتز و مواد غذایی خوب نمیدونم چزا شب تعیین جنسیت دعوامون شد دیگ دعوا هی اوج گرفت شبش اومدیم خونه ناراحت بود منم جر و بحث کردم زد تو سرم با دست فرداش هم که زنگ زدن پدر و مادرم اومدن بردنم 

همه چی خوب بود دعوا نداشتیم برای نازایی ام چقد خرج کرد دکتز و مواد غذایی خوب نمیدونم چزا شب تعیین جن ...

اسپند دود کن حتما

ماهم گاهی بخاطر چشم این و اون دعواهای اساسی

بعد اسپند انگار اسمون بودیم اومدیم زمین

یعنی انقدر آرامش میده!!! 

و اینکه یه سوره ای چیزی بخون هدیه امام زمان کن برای زندگیت میبینی درست شد

من خودم ختم 14 هزار صلوات رو بهت پیشنهاد میدم تجربه کردم

روزی 1000 تا برای یک معصوم

از پیامبر شروع کن به ترتیب

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
اصلا میگ من مشکلی ندارم تن مشکل داری میگ پررویی بعدم که میگ نمیخامت مگ زوریه 😐🥲

دوست عزیز ،،نمیخوام شیطنت کنم ولی وقتی الان ک باید تمام توجه ش شما باشی، میگه نمیخوامتتتت،،،مگه دورازجون دیوانه ای وایسی پای این عتیقه،،،برو فکر اساسی بکن و خودت رو نجات بده.... امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.... ی بچه با پدری ک منتظر آمدنش نیست،،،خدایااااا

ت سایت یه زنیو دیدم مییگقت شوهرش ملست و میوه میخره میگه ازشون نخور برا خودم خریدم 😐کاش همه خانمها ش ...

ببخشید خانم سر کار بره،،،پول خودشم برا خودش خرج کنه ،،،این مذکر الان کارآییش چیه!!!