2777
2789
عنوان

اندام زیبا

397 بازدید | 29 پست

بچه ها موافقين که آدم اگه حتی صورت زیبایی نداشته باشه اندام خوب میتونه زشتی صورت جبران کنه ،من تعریف از خود نباشه صورتم خوشگله پوستمم روشنه و سفیده ولی تپلم خیلی اضافه وزن دارم😞

ولی امروز روز 2 رژیم هستم انشالله تا 6 ماه دیگه باربی میشم😍💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به نظر من قیافه مهمتر از اندامه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
کالری شماری؟

آره عزیزم ،میشه گفت 

هرچیزی که میخورم کالری شو چک میکنم 

مثلا دیروز فقط 2 تا سیب زمینی آب پز با آویشن خوردم الانم یکم نون پنیر گردو امروزم 1 دونه سیب زمینی آب‌پز و آویشن با 2 تا پرتقال تو برنامم هست 

شما اضافه وزن داری؟ 

نه عزیزم نوادم 

صورت و اندام هر دو خوبه متناسب باشن

معمولا نقص یکی رو اون یکی نمی پوشونه

ولی تپل بودن به خیلیا میاد، فقط مگه بحث سلامتیش مطرح باشه که طرف بخواد رژیم بگیره 

آره عزیزم ،میشه گفت  هرچیزی که میخورم کالری شو چک میکنم  مثلا دیروز فقط 2 تا سیب زمینی آ ...

برنامه رژیم گرفتی یا خودت میگی چی بخوری؟

سیب زمینی مگه چاق نمیکنه؟

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
نه عزیزم نوادم  صورت و اندام هر دو خوبه متناسب باشن معمولا نقص یکی رو اون یکی نمی پوشونه ولی ...

آره عزیزم درسته صورتم خب مهمه ولی یکی مثل من که اضافه وزن زیادی دارم خب زیبایی صورتم زیاد به چشم نمیاد.... 

آره عزیزم ،میشه گفت  هرچیزی که میخورم کالری شو چک میکنم  مثلا دیروز فقط 2 تا سیب زمینی آ ...

ناراحت نشیا ولی با این رژیم هیچوقت لاغر نمیشی

همش کربوهیدراته،نون،سیب زمینی آبپز

مثلا یه بشقاب داری باید نصفش سبزیجات باشه

یک چهارمش پروتئین و یک چهارمش کربوهیدرات

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕