2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست
بابام میخواد  خونه بخره به اسمم واس همین دیگه جهاز فک نکنم لازم باشه ببرم

هیچی از خونه به اسم شوهرت نزنی یه وقت 

تو بگو نیم دونگ

اصلا همچین کاری نکنی 

جهاز هم ببر با سلیقه خودت بخر نه  وسیله‌های با سلیقه و پول دیگران 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه فقط برای طلاق گرفتن نیست

شاید خدایی نکرده زبونم لال همسرتون فوت کرد و بعدش خانواده اش موجب اذیت و آزار شما و بچه هاتون شدن

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

😳😳😳

خیلی عجیب غریب حرف میزنه. این حرفا رو مردا و پسرا میگن فقط .الان من به اسی شک کردم که واقعا خانمه و اینقدر خام و ساده ست یا کاربر مرد هست در قالب خانم مثلا می خواد این چیزا رو جا بندازه 

✅️🦋👌🍀

تو چقد شبیه منی  منم همیشه میگم گل میخوام اونم باید هر هفته پرداخت کنه مهریه مو مخصوصا وقتی قه ...

😂😂

والا نمیدونم چی بگم هر کی یه چی میگه درسته تو خونواده ما همه سکه هستن همه بالای ۳۰۰ تا ولی تا حالا یه طلاق هم نداشتیم یا کسی رو نداشتیم ک مهریه بگیره 

منم ک واسه پول ازدواج نمیکنم 

اگه قرار فردا اصلا طلاق بگیرم اصلا ازدواج نمیکنم دوما اگه گرفتم اصلا خودم فلج نیستم ک میرم کار میکنم 

در ضمن درآمد من بیشتر از اونه  

😂😂 والا نمیدونم چی بگم هر کی یه چی میگه درسته تو خونواده ما همه سکه هستن همه بالای ۳۰۰ تا ولی تا ...

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی !؟ 

بزار یکم بزرگتر شی بعد ازدواج کن ، به خدا جدی میگم . 

زندگی واقعی خیلی بی رحم تر و غیر منتظره در از افکار گوگولی تو هست 😇

😂😂 والا نمیدونم چی بگم هر کی یه چی میگه درسته تو خونواده ما همه سکه هستن همه بالای ۳۰۰ تا ولی تا ...

من الان چند سالع ت رابطم 

مهریه مامان من ۵۰۰ تاس

دوربرم چند نفری جدا سدن هیچ کس مهریه نکرفته نهایت ی مقدار کم پول بوده 

فقط یه مسئله ای هست اگه چند سال دیگه همه چی اوکی بود طزف فوت کنه پدر مادر اینا ارث میبرن بیشتر از تو خیلی بیشتر

شوهر میره زندگی نابود میشه یه طرف گرفتن مالش از زن یه طرف

خب من میگم در طول زندگیم بهم بده سکه چیکار دارم منی ک اگه قرار باشه جدا شم اصلا سکه شو نمیگیرم پ چیک ...

الان میگی زندگی هزار تا پیچ خم داره

من بخوام طلاق بگیرم تا قرون اخر هم میگیرن نه بخاطر پول

بخاطر چزوندن شوهر و احیانا مادرش

.
یه چیزی بگم ناراحت نمیشی !؟  بزار یکم بزرگتر شی بعد ازدواج کن ، به خدا جدی میگم .  زندگی ...

ب بزرگی کوچیکی‌نیس عشق چیز عجیبه 

من انواع اقسامش رو دیدم ولی باز نمیتونم اینکارو کنم 

اگر خانوادم مخالف باشن محضر بعد عقد میبخشم