2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست

اشتباهه محضه...

سکه بزار خوبم بزار....

گل به چه دردت میخوره اگه یه روز زندگیت خراب بشه...

من خودم مهریم ۱۴ تابود تازه میخواستم یکی باشه

محضریه زد ۱۴ تا 

مادرشوهرم هرجا رفت گفت دخترام گرونن... باخنده... با ۴۰۰ تا دوتاشونو رد کرد

اخر سر یه بار تو بحث و جدل گفت شما همون یکی ارزشت بود بقیشم زیاده

خدادوشکر که شوهر من زیادی منو میخواد

مهریم شد ۱۴۰۰ تا

حالا کلا ساکته دیگه...

زندگی همیشه گل و بلبل نیست

گل برات اینده نمیشه دختر

خوبه حق طلاق و حق حضانت و ... به همراه ۸ تا سکه به نست امام رضا علیه السلام مثلا 

خخونواده پسر میگه ما ۵ تا سکه میدیم پدر منم راضی میبینم میگم گل باشه چون من دوس دارم تو زندگیم در حال جریان مهریم رو شوهرم همین جوری بی جهت بده در ضمن به نظر من مهم زندگی پس از ازدواج نه مهریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم حف تصنیف وقتی قبلش میتونه بزنه به نام خانوادش همه چیز رو به هیچ دردی نمیخوره معمولا همه همی ...

بین خانواده ها حرف بزنن هرموقع هرچیزی خریدن ب اسم جفتشون باشه ما داشتیم توی خانواده 

وقتی ت بخوای جدا بشی واااقعا پول دیگه مهم نیس فقط میخوای تموم بشه

خب من میگم در طول زندگیم بهم بده سکه چیکار دارم منی ک اگه قرار باشه جدا شم اصلا سکه شو نمیگیرم پ چیک ...

هیچ مردی چیزی به زنش نمیده یا نمیزنه به اسم زنش 

دستتو بگیر به کلاهت باد نبرش بعدا کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیری 

این مردان حتی طلا هم میخرم به چشم این نگاش میکنم که بعداً سرمایی برا خودشون 

یا خیلیا سریع طلاها رو میفروشن بعد عروسی 

مهریه بگیر الان سرت داغه گل دختر نزار به اسم عشق سرت کلاه بره 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
بهترین کار رو میکنین  یکم به این شورای بدبختتون رحم کنید!!! می‌خواین باهاش مدارا کنید یا بچاپ ...

والا اگه کسی برای زندگی میره به نظر من با یه شاخه گل هم اوکیه مهم زندگیه نه مهریه بعضیا هستن فقط برای مهریه ازدواج میکنن

اره اینم هست

اره اینجوری خدایی نکرده اگ روزی از زندگیش رفتی یه سهمی داری چون توهم الان سهیمی تو بدست اوردن هرچیزی 

حتی اگ وام بگیره مثلا ماشین بخره و خودشم قسطشو بده تو هم مجبوری خرجتو کم کنی ک این قسط داده بشه 

اینجوری ک یه سهمی از هرچیزی داشته باشی تلاش کردنو شیرینترم میکنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
اشتباهه محضه... سکه بزار خوبم بزار.... گل به چه دردت میخوره اگه یه روز زندگیت خراب بشه... من خودم ...

من بودم‌میگفتم بابام منو فرستاده برا زندگی عاشقانه 

نفروخته ک شما عیار معامله حساب کنید

مهریه داشته باش  حق طلاق هم داشته باش  هیچ تناقضی با هم ندارن  تو جامعه ایرانی و ا ...

بابام میخواد  خونه بخره به اسمم واس همین دیگه جهاز فک نکنم لازم باشه ببرم 

والا اگه کسی برای زندگی میره به نظر من با یه شاخه گل هم اوکیه مهم زندگیه نه مهریه بعضیا هستن فقط برا ...

کسی که واقعاً قصد زندگی داره ، از اول فکر طلاق نیست که ، ولی یه سیب رو که بندازی بالا ، هزارتا چرخ می‌خوره تا بیاد پایین . در مورد آینده و زندگی که اصلاً هیچوقت نمیشه مطمئن بود وگرنه میشد گفت من که طلاق نمی‌گیرم یا من که ازت مهریه نمی‌گیرم پس ده هزار تا سکه مهریه‌ام باشه ، اینا همه حرف و هیجانات کاذبه قشنگم . 

کی گفته مهریه بهایی در ازای خرید دختره !؟  هر کی هرچی میگه رو لطفاً بدون فکر تقلید نکنید  ...

خب یه موردی ک هست این مهریه فقط تو ایرانه مثل همه عقاید اشتباه دیگمون