2777
2789
عنوان

چه بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست
وا  یعنی یه بچه بیاد همچین حرفی بزنه باید بهش بگیم افرین و ممنون از نظرت؟😐

ن باید به خانوادش میگفتی تا یاد نگیره

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از روز اولی که باتو سفر کردم، سوراخ قایقت را دیدم؛ با این حال باتو دل به دریا زدم ، به این امید که عشق معجزه میسازد. نساخت!☁️🫧🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم اتفاق افتاده مهمونمون یه بچه فضول داشت همش دوست داشت اتاق و ببینه بردمش اتاق چنان بیشگونی گرفتم ازش تازه بهش گفتم صدات دربیاد خودت میدونی رفت بیرون آروم یه گوشه نشست ترسیده بود😂😂😂

باید بهش نشون میدادی که زور عدس بالاتره یا باقلا جوری میزدی پس کلش که برق سه فاز از سرش بپره

خیلی دلم میخواست بزنم بکشمش 

ولی مامانش از این ادم های بیخوده که بچش بزنه خونه و زندگی ملت رو هم نابود کنه میگه قربونش بشم بچم چقدر فعاله

دیدم که میگم 

من به مامانم گفتم چه تو و چه مامان بزرگ یکبار دیگه اینا دعوت کنین جایی من میدونم و شما ها  کلا ...

من بودم یه سیلی محکم بهش میزدم....همچین بچه هم نبوده 

اگه خانوادشم چیزی میگفتن میگفتم اگه بچتون رو تربیت نکنید مردم ب روش خودشون تنبیهش میکنن!.

منظورش از عدس مقیاس لابیا بود آیا؟؟ من بودم مستقیم جلو جمع رو ب مامانش میگفتم ظاهرا بچتون عدس پسند ن ...

وای 

کاش همینو جلو جمع به مامانش میگفتم 

خیلی خوب میشد😍

من بودم یه سیلی محکم بهش میزدم....همچین بچه هم نبوده  اگه خانوادشم چیزی میگفتن میگفتم اگه بچتو ...

مامانش هم از من بدش میاد 

نمیدونم چرا پاشده اومده باز خونمون 

چندین سال پیش بچش تو اتاق مامان بزرگم بود منم اونجا بودم بعد من پای گوشیم بودم و اونم داشت برا خودش میچرخید و یهو سرش خورد به بخاری و سرش شکست بعد مامانش اومده بود رو سر من که چرا حواست به بچم نبوده و حالا باید خسارتش بدی😐