2777
2789

سلام 

با دوستام بیرون بودیم دوستِ دوستمم بودش

من اصلا با اون صنمی نداشتم 

به دوست خودم گفت من میرم تو کلاس میشینم یهو دختره در میاد میگه خب برو (لحنش یجوری بود)

خیلی بدم اومد بهش گفتم بتوچه مگه من با تو بودم؟

بحثمون شد دوستم که با دختره دوست بود پشت اون در میاد میگه اون منظوری نداشته

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب ادم بی ادب که بی ادبی نیس .....صبرکن چنددقیقه بگذره حرفتو بهش بزن ...البته شاید شما فقط فکرکردی ک لحن اون بدبوده و واقعا بی منظور گفته ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ولا من خودم هم سن خودتم اما از رفتار هم سن هام خیلی ناراحت میشم نمی دونم چرا اینقد بعضی هاشون بی ترب ...

شما هم ۲۰ سالتونه؟

من بیتربیتم یا اون؟ 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

توی راهنمایی و دبیرستان منم خیلی حساس بودم

فکر می کردم با دوست صمیمیم قهر کنم برای این مسائل، خیلی تنها میشم

ولی الان انقدر زندگی آرومی دارم بدون دوست و رفیق

حتی دانشگاه هم با کسی دوست نشدم🥴🤣😅

جدی نگیر

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ربطی نداره خیلیا روابط اجتماعیشون خوبه زود صمیمی میشن

میگم با لحن بد گفت لحنش جوری بود انگار میخواست بگه بدرک

نه بابا شاید بی منظور گفته خوب برو

خب برو گفتنش طوری بود انگار داره میگه بدرک

مهم نی

میخوام به دوستای خودم بگم تا زمانیکه اون هستش من پیش شماها نمیام و دیگه رابطم با شماها در حد همکلاسیه