2777
2789
عنوان

یسنا کوچولو 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا به حال شما چه فرقی داره خودش گم شده یا دزدیدنش مهم اینه که اینه که الان اون بچه و خانوادش تو بدترین شرایط هستن چرا اصل ماجرا رو ول میکنین 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
یسنا کیه

دختر 4سالع ک‌گم شده

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
خوشبحال اونایی که میپرسن یسنا کیه، چهار روزه از نگرانی و استرس خواب ندارم براش

منی که گلستانیم و تازه امشب خبرشو دیدم😑🤦

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

عزیزم مگ بچه چهار. ساله چقد راه می‌تونه بره مادرش میگه ی لحضه دخترم غیب شد خب این بچه اصلا نیم ساعت رفته پشت سرشو اصلا نگاه نکرده؟ آخه مگه میشه یعنی همینجور رفته ؟ خب اصلا درست رفته خب شب چی شب تو این تاریکی بچه راه می‌ره ؟ 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

حالا به حال شما چه فرقی داره خودش گم شده یا دزدیدنش مهم اینه که اینه که الان اون بچه و خانوادش تو بد ...

اگر دزدیده شده باشه دست ی آدمی باشه ک بهش تج.اوز نکنه آدم باشه ی ذره بهتر از اینه چهار شب و روز تو بیابون باشه یا چیزی خورده باشتنش

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم مگ بچه چهار. ساله چقد راه می‌تونه بره مادرش میگه ی لحضه دخترم غیب شد خب این بچه اصلا نیم ساعت ...

دزدیدنش وگرنه سگا ی اثر ازش پیدا میکردن یکی میگه گرگ و کفتار خورده یکی میگه جنا بردنش تو غار این همه سگ که جنازه چندساله پیدا میکنن ی اثر کوچک پیدا نکردن ازش مطمعنن دزدیده شده الهی بگرد حال اون مادرو 😮‍💨

من تهرانم ولی اینستا تو اکسپلور پره خداکنه سالم پیدا شه،اگرم سالم نیست و فوت شده حداقل جنازش پیدا شه ...

خب من اینستا ندارم 

اره واقعا چشم انتظاری سخته از یک طرفی هم امار جنایات استان گلستان یکم بالاست و واقعا ادم میترسه ولی در کل به نظر منم دزدیده سده وگرنه به قول اون کاربر تا الان باید ردی نشونه ای چیزی ازش پیدا میشه 

دزدیدنش وگرنه سگا ی اثر ازش پیدا میکردن یکی میگه گرگ و کفتار خورده یکی میگه جنا بردنش تو غار این همه ...

اگر چیزی خوردتتش یعنی ی چیزی ازش نمیموند؟ چی بگم