2777
2789
عنوان

یسنا کوچولو 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر چیزی خوردتتش یعنی ی چیزی ازش نمیموند؟ چی بگم

همین دیگه مگه میشه اثری ازش نباشه هرجا بره چاه و حیوونی چیزی بازم ی اثر ازش باید پیدا بشه ک نشده خدا کنه کسی پیداش کرده باشه بردتش و خبر بده که پیش اوناس 😭

خب من اینستا ندارم  اره واقعا چشم انتظاری سخته از یک طرفی هم امار جنایات استان گلستان یکم بالا ...

کجای گلستانی که میگی پر از جنایت من خودمم گلستانم اما زیاد نیست هستا اما نه اونقدر 🤦🏻‍♀️ 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

اگر دزدیده شده باشه دست ی آدمی باشه ک بهش تج.اوز نکنه آدم باشه ی ذره بهتر از اینه چهار شب و روز تو ب ...

فرقی نداره هرکدوم سختی و عذاب خودشو داره اون ادمی هم که تجاوز میکنی دست کمی از حیوون تو مزرعه نداره 

حالا اینکه هی جنجال راه بندازن دزدیدن یا گم شد یا خرس خورد یا تجاوز چیزی رو درست نمیکنه به هرحال هر کدوم عذاب روحی خاص خودشو داره

به نظرم دعا کردن الان برای دختر بیشتر از تاپیک زدن لازمه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

لابد اینستا نمیری من از وقتی که گم شد دیدم استوری هارو چون خودم ترکمنم فک و فامیل گذاشتن 💔🤦🏻‍♀️

اره اینستا ندارم انشالله سالم پیدا بشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای متین🖤برای معشوقه متین🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

دلم خونهه براش  اگه میتونستم میرفتم حتماااا  کااش میتونستم  پدر و مادرش الان چی می ...

من که نزدیک شهرشون هستم نرفتم اکثرا مردا میرن ولی خب این روزا هم نمیزارن آدم های زیادی‌ بیاد داخل مزرعه بخاطر دوربین های حرارتی و یه سری چیزا 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

ای خدا چقدر جدیدا این مدل اخبارا زیاد شدن من هنوز ذهنم درگیره پارسا قندیه😢

دقیقااااا هموز بهش فکر میکنم

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

کجای گلستانی که میگی پر از جنایت من خودمم گلستانم اما زیاد نیست هستا اما نه اونقدر 🤦🏻‍♀️ 

من مینودشتی هستم 

ماشاالله چند موردش رو که خودم به چشم دیدم 

واینکه علی آباد هم جرم خیز کلا استان گلستان قتل زیاده متأسفانه چون یه عده از پسراش خیلی کله خرن

خوشبحال اونایی که میپرسن یسنا کیه، چهار روزه از نگرانی و استرس خواب ندارم براش

ما هم کم دغدغه نداریم خواهر ذهن منم درگیره خبرای تلخ دیگه ایه که اینروزا خبرش همه جا هست

من که نزدیک شهرشون هستم نرفتم اکثرا مردا میرن ولی خب این روزا هم نمیزارن آدم های زیادی‌ بیاد داخل مز ...

اهل کدوم شهری شما ؟