2777
2789
عنوان

یسنا کوچولو 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 71 پست
من مینودشتی هستم  ماشاالله چند موردش رو که خودم به چشم دیدم  واینکه علی آباد هم جرم خیز ...

آها نه من مینودشت اینا نیستم گنبدم ولی خب دیگه اینقدر جنایت منایت ندیدم😐

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااااا هموز بهش فکر میکنم

چندوقت پیش رفتم پیج باباشو بعد مدتها چک کردم به امید اینکه شاید خبری شده باشه که متاسفانه هنوزم خبری نبود. دلم کبابه واسه مامان باباش

یا اون دختر شیرازیه که دو سال پیش گم شده چقدر تو فکرشم، گریه های باباش همش تو ذهنمه💔

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

آها نه من مینودشت اینا نیستم گنبدم ولی خب دیگه اینقدر جنایت منایت ندیدم😐

گنبد محیطش خیلی خوبه بابا 

مینودشت هر پسری که تعداد ادم بیشتری کتک بزنه یعنی شاخ شهره از نظر خودش😂

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
وای 😐😂 خدا رو‌ شکر ندیدم اینجور مورد رو اینجا 

قدر گنبد رو بدونین واقعا 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
قضیه دختر شیرازیه چیه؟ اونم همین سن بود؟🥲

نه سما یه دختر ۲۲ ساله بوده که مثل اینکه یه روز میره پاساژ طلافروشی تا طلاهاشو بفروشه و بعد اون دیگه برنگشته دوربینای پاساژم گرفتنش ولی فقط تا اونجایی که میشد ولی از اونروز به طرز عجیبی ناپدید شده و هنوز هیچ خبری ازش نیست

همه احتمالا سر دزدیده شدنشه، بیچاره باباشم مجروح جنگیه فیلم گریه کردنشو درخواست کمکش از مردمو اونسری دیدم انقدر اعصابم بهم ریخت💔

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

آره شهر خوبیه نسبت به بندر و آق قلا منی که بیشتر میرم سفر های خارج از شهر و بین شهری میگم گنبد خیلی ...

آره واقعا من خودم به شخصه گنبد رو حتی از گرگان اینا هم بیشتر دوست دارم هم محیطش بهتره هم شهر دلبازیه 

ایشالا سالم پیدا شه

فقط امضات 😵😵

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛