سلام.من دوسه سال تدریس داشتم.الان اموزشگاهمو عوض کردم برای دمو بنظرتون باید چیکار کنم بهتره.اموزشگاه قبلی دمو ندادم.بنظرتون با فردی که دارم براش دمو میدم هم صحبت کنم یعنی اونو زبان اموز فرض کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم شهرستان کم میدن . منم شهرستانم ولی رفتم بهترین آموزشگاهش و کلاسی 15 میگیرم ، اول فقط بزرگسال رفتم بعدم تمامی شعباتش رفت و آمد کردم ولی واسه بچه ها هم همون مقدار میگیرم . بچه ها اگه سابقه کار دارید آموزشگاها تو ماه فروردین و اردیبهشت اگه مدیر بخوان اعلام میکنن برید رزومه بدید و بسپارید . اونم ی پیشرفته واسه رشته ما ، مدیریت ی موسسه یا سوپروایزی ی موسسه خوبه . دمو عزیزم کار نداره من اوایل تدریس دمو دادم و ی خانوم بود مدیر موسسه ازم خواست تدریس کنم و شما هم که سابقه تدریس داری راحتی فکر کن همه دانش آموزن و در کل ی کلاس خیالی داریم با معلم واقعی . موفق باشی عزیزم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس! تو برنده ای .. آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره ...
میشه بپرسم چه کتابایی تدریس کردین؟من فور کورنرز و تدریس کردم.اینجا که میخوام برم امریکن فایل هس کتاب ...
من کتاب چیلدرن اکثرشو تدریس کردم.بزرگسالم اینترچنج و تاچستون و نیوفرست سرتیفیکیت و پسجز
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
نگران نباش عزیزم فکر کردم میخواید دوره بوسیله شما برگزار بشه . چیزی نداره خانومی میان روش تدریس میگن و در جلسه آخر دمو میگرن ، اگه سابقه تدریس داری که چیزی نیست همون مدل که سر کلاس بودی اونجا رو هم برگزار کن و سعی کن از این کلاسا هم ایده بگیری و در دمو استفاده کنی ، موفق باشی
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس! تو برنده ای .. آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره ...