2777
2789
عنوان

مدرس های زبان انگلیسی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3983 بازدید | 32 پست
آخ آخ منم ازین تجربه های مزخرف داشتم...درکت میکنم

میشه بپرسم چه کتابایی تدریس کردین؟من فور کورنرز و تدریس کردم.اینجا که میخوام برم امریکن فایل هس کتاباشون.شما تجربه ای دارین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شهرستان کم میدن . منم شهرستانم ولی رفتم بهترین آموزشگاهش و کلاسی 15 میگیرم ، اول فقط بزرگسال رفتم بعدم تمامی شعباتش رفت و آمد کردم ولی واسه بچه ها هم همون مقدار میگیرم . بچه ها اگه سابقه کار دارید آموزشگاها تو ماه فروردین و اردیبهشت اگه مدیر بخوان اعلام میکنن برید رزومه بدید و بسپارید . اونم ی پیشرفته واسه رشته ما ، مدیریت ی موسسه یا سوپروایزی ی موسسه خوبه . دمو عزیزم کار نداره من اوایل تدریس دمو دادم و ی خانوم بود مدیر موسسه ازم خواست تدریس کنم و شما هم که سابقه تدریس داری راحتی فکر کن همه دانش آموزن و در کل ی کلاس خیالی داریم با معلم واقعی . موفق باشی عزیزم

وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس! تو برنده ای .. آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره ...
میشه بپرسم چه کتابایی تدریس کردین؟من فور کورنرز و تدریس کردم.اینجا که میخوام برم امریکن فایل هس کتاب ...

من کتاب چیلدرن اکثرشو تدریس کردم.بزرگسالم اینترچنج و تاچستون و نیوفرست سرتیفیکیت و  پسجز

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

عزیزم شهرستان کم میدن . منم شهرستانم ولی رفتم بهترین آموزشگاهش و کلاسی 15 میگیرم ، اول فقط بزرگسال ر ...

مرسی عزیزم..اینجا اولش نمیگن که چقدر میدن و همین خیلی بده..پس تو دمو من طرف مفابلم رو دانش اموز فرض کنم..

نگران نباش عزیزم فکر کردم میخواید دوره بوسیله شما برگزار بشه . چیزی نداره خانومی میان روش تدریس میگن و در جلسه آخر دمو میگرن ، اگه سابقه تدریس داری که چیزی نیست همون مدل که سر کلاس بودی اونجا رو هم برگزار کن و سعی کن از این کلاسا هم ایده بگیری و در دمو استفاده کنی ، موفق باشی

وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس! تو برنده ای .. آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره ...
نگران نباش عزیزم فکر کردم میخواید دوره بوسیله شما برگزار بشه . چیزی نداره خانومی میان روش تدریس میگن ...

نه عزیزم اصلا سابقه ندارم ... مصاحبه ای که اولش میکنن چجوریه؟ در چه سطحیه؟ دمو رو باید جلوی چند تا آدم دیگه انجام بدیم؟

من چند دوره تی تی سی رفتم . هر موسسه واسه تدریس میرفتم میگفت باید تی تی سی موسسه خودمونو داشته باشی 

انقد پول تی تی سی دادم اخرشم از تدریسم همونقدر در نیومد. حالام ک دیگه حسشو ندارم جدیدا برم دنبالش...

خیلی بی انگیزه شدم تو زبان 

من چند دوره تی تی سی رفتم . هر موسسه واسه تدریس میرفتم میگفت باید تی تی سی موسسه خودمونو داشته باشی& ...

ای واااای عزیزم ... خب مگه همون موسسه ها خودشون استخدام نمیکنن؟