2777
2789

قبل اینکه با نامزد سابقم برم تو رابطه دوستم فالوش داشت.

اون موقع من رفتم ب دوستم گفتم این پسره رو میشناسی و فلان.. دوستم گفت چطور گفتم ازش خوشم میاد 

اونم برگشت گفت عه منم روش کراش دارم

ولی بعد یه مدت اومد گفت که دیگه روش کراش نداره و از یکی دیگه خوشش میاد

من با این پسر رفتم تو رابطه دو ماه تو رابطه بودیم تو این دو ماه به خواسته دوتامون ب هیچکس نگفتیم ک باهم رلیم تا بیشتر همو بشناسیم و اگه تفاهم نداشتبم بدون اینکه کسی بفهمه جدا بشیم..

بعد دوماه ما کات کردیم هرچند من پسره رو واقعا میخواستم:)

نگرانی من از اونجایی شروع شد ک دوستم اومد گفت این پسر استوریشو ریپلای کرده و صحبت کردن

الان میام ادامش میگم😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسره رو قضاوت نمیکنم ولی دوستمو میشناسم یجورایی دو روعه و خس خوبی بهش ندارم .. وقتی بهش گفتم با این پسر تو رابطه بودم برگشت از پسره انقدر بد گفت تا جایی ک حتی انفالو ریموش کرد! 

بعد ی مدت من پسره رو دیدم باهم صحبت کردیم و این قضیه ریپلایش رو گفتم اونم منطقی برام توضیح داد ک قصدی نداشته و فلان.. این دیدارمون رو ب دوستم بعدش گفتم ..

دوستم برگشت گفت فالوش کنم دویاره؟ گفتم که دیگه نکن 

ولی فالو کرد و دوباره حرف زدن😐

دخترا من با اینکه ک پسره دوباره رل بزنه هیچ مشکلی ندارم مشکل دوستمه ک رفتارش یجوریه و همش باعث نگرانیم میشه 

و اینکه من تو گذشته از دوست صمیمیم خیانت دیدم و این نگرانیم رو بیشتر هن میکنه

من پسره رو قضاوت نمیکنم ولی دوستمو میشناسم یجورایی دو روعه و خس خوبی بهش ندارم .. وقتی بهش گفتم با ا ...

ادمای سنی از خودت دور کن حیف خودت نیست هم دوستت هم دوس پسر سابقت ادمای سمی ان