2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندتا داشتم ولی گلدن رز یه کم بهتر بود

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

چندنوع پرایمر زدم همش روصورتم سنگین بود و جوش زدم 

مخصوصااااا پرایمر رنگی جومتام افتضااااحه ب شدت چربه 

فقط بااین پرایمر عروسکیا راحتم😂😂 واقعا هم پوستو یکدست میکنه، خیلی عادی و بنظر خیلیا بی کارامده ولی فقط با این راحتم ن جوش میزنم ن ارایشم میماسه و کیکی میشه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
منظورت برند کالیستاس؟

ن کالیستا ک خوبه باز این اصن برند شناخته شده ای هم فک نکنم داشته باشه

وایسا عکس بدم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
چه گوگولیه😂😂😂

اره🤣اول فک میکردم مث اسباب بازیع همینجوری گرفتم ببینم واقعا کارمیکنه و شد پایه ثابت ارایشم😂

ایی خداا😂😂😂 تاثیر بدی رو پوستت نذاشته

اصلا تازه حس میکنم خاصیت ابرسانی هم داره پوستو نرم و صاف میکنه بوی توت فرنگیم میده😂

فقط هرچی میگیری سمت پرایمر رنگی جومتام و توز نرو ینی هرچی از مزخرف بودنش بگم کمه