2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجور که ما پرسیدیم یکی از شرایطش اینه که ۳۰ میلیون بذاری بانک یک سال بمونه بعد یکسال تقریبا ۱۰۰ تو ...

بیخیااااااااللللللللل😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 ماهی چقدر قسطشه اینو بگو

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
اونجور که ما پرسیدیم یکی از شرایطش اینه که ۳۰ میلیون بذاری بانک یک سال بمونه بعد یکسال تقریبا ۱۰۰ تو ...

عزیزم برای شهر های کوچیک هم؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ممنون 

باور کردی؟😓 سقف وام هشتاد میلیونه اونم باید چهل تومن بذاری قسطاشم فوق العاده سنگینه

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
اینشو دیگه نمیدونم    

جواب منو دادی؟ اومده که جواب دادی ولی چیزی نیست پاک کردی؟ میشه بگی قسطشو؟

بیخیااااااااللللللللل😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 ماهی چقد ...

فکر میکنم بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ بود

خبر دارین که روحانی جان برای خونه اولی ها سود وام هارو تک رقمی کرده

فکر میکنم بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ بود خبر دارین که روحانی جان برای خونه اولی ها سود وام هارو تک رقمی کرده

وای عزیزم تو روخدا با من اینکارو نکن بغض کردم

ما چهارساله درگیریم سر این قضیه چهارساله هفتاد میلیون گذاشتیم یه وام کمم خواستیم ماهی حداقل دو تومن قسطمونه از پس قسط بر نمیایم😫 البته متاسفانه پول به نام ما نیست بنام پدرشوهرمه پس مسکن اولی محسوب نمیشه کردش😞 نمیشه با شناسنامه و عقدنامه ما وام اولی با حساب پدرشوهر گرفت نه؟😭

باور کردی؟😓 سقف وام هشتاد میلیونه اونم باید چهل تومن بذاری قسطاشم فوق العاده سنگینه

فک کنم قانون جدید باشه چون شوهرم دوسه ماه پیش رفت از بانک مسکن پرسید

فک کنم قانون جدید باشه چون شوهرم دوسه ماه پیش رفت از بانک مسکن پرسید

وای خدا کنه راست باشه خدا کنه بشه😭 خسته شدیم. خدا خیزت بده گلم

2824
2823
2791
2779
2792