2821
2789
واسه خونه بوده خب؟ خونه اولی هستین؟

اره عزیزم بانک مسکنه حسابش. از قبل خونه اولی اونجا گذاشته بودیم. هرروز یه وام جدید میاد هی میریم شرایطشو میپرسیم بازم از پس قسط برنمیایم میایم بیرون😞 البته خودم دیگه نرفتم خودش رفت گاهی هم باباش

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
وای عزیزم تو روخدا با من اینکارو نکن بغض کردم ما چهارساله درگیریم سر این قضیه چهارساله هفتاد میلیون ...

نه باید حساب خودتون باشه

ایشالا که خدا واسه همه درست کنه 

وام گرفتنم خیلی دردسر داره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هررررر جوری حساب میکنم نمیشه یا ایشون از شوهرش بد متوجه شده یا شوهرش از بانکیه.

این معقولتره که "نفری سی" بذارن "یه ساله" نفری بیست بهشون بدن میشه شصت پول خودشون، "چهل" مجموع وام، جمعش میشه صدمیلیون، قسط هم نفری هشتصد مجموعش "یک میلیون و ششصد"

این به چیزی که به ما گفتن و چیزی که اون خانومه میگفت نزدیکتره. میگفت ما" نفری بیست "میلیون گذاشتیم نفری چهل بهمون وام دادن یعنی جمعا وام" هشتاد میلیون" با پول خودشون صدو بیست، بعد از "دو سال" "دو تومنم "قسطشه

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

باز خیلی خوش بینانش میشه اینکه سی تومن خودشون میذارن هفتاد وام میدن میشه صد وگرنه صد وام نمیدم سقفش هشتاده😲

من و شوهرم نفری ۴۰ میلیون گذاشتیم. اسفند پارسال. تا اسفند امسال درمیاد. ۱۶۰ میلیون وام میدن + ۸۰ میلیون خودمون+ ۱۰ میلیون جعاله. قسطش هم ماهی ۱۸۰۰ برای هردومون. خونه هم تا ۱۵ سال ساخت می تونیم بخریم

هر وقت خدا بخواد مامان میشم
2825
2823
2791
2779
2792