2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 40 پست

شوهرمنم کافیه ناخوداگاه به فروشنده ای لبخند بزنم از مغازه میاد بیرون خریدو زهر مار میکنه البته بعضی وقتا چیزی نمیگه اگه فروشنده جووون باشه اینجوری میکنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از حرفش خیلی ناراحت شدم  سکوت کردم و واقعا رنجیدم

نباس سکوت میکردی۰ باید رفتار خودشو به رخش میکشیدی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

ولی بهش رو نده ک همش بهت گیر بده یعنی چی اینجوره چیش میره ی صحبت معمولی تو اجتماع هم نمیتونی بکنی

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
شوهرمنم کافیه ناخوداگاه به فروشنده ای لبخند بزنم از مغازه میاد بیرون خریدو زهر مار میکنه البته بعضی ...

با یکی از پسرخاله هامم نمیتونم حرف بزنم انقد نقطه ضعف نشون داده پسرخالمم هی میاد با من حرف میزنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
یعنی قهر نکنم  آخه خیلی برام حیثیتیه

نه قهر چی با قهر ک کار چیش نمیره باید حرفاتو بزنی بهش بگو ک ازش ناراحتی اگه همچنان روحرفش چافشاری کرد توهم بگو کچرا با زنا گرم میگیری

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
نباس سکوت میکردی۰ باید رفتار خودشو به رخش میکشیدی

اون لحظه خواستم این کار رو بکنم ولی گفتم فکر میکنه عمدی بوده و حرف خودش درسته و من تلافی کردم 

خدایا دوستت دارم خودت می دونی چرا.....

ببین شوهر من یعنی وای ادمی بود ک به همه تهمت میزد و میگفت هیزن و تو خودت کرم داریا از این خرفا بخدا الان طوری ادمش کرد م 

ک حق نداره اصلا همچین حرفیو ب مغزش بیاره چ برسه ب زبون

حرف شوهرت خیلی بد بوده خییییییلیییییییی ببخشید ولی من اگه بودم له اش میکردم دیگه پاکدامنی و شرفم شوخی بردار و حالا عصبانی بودم ی چی گفتم و از این مزخرفات اصلا نیست 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
چیکار کردی؟؟؟

ببین من فقط واسش اینه شددم هرکاری کرد همون کارو کردم بالاخره فهمید کارای خود

ش چقدددد زشته بالاخره ادم شد

منم خیلی رو دادم بهش  تو هر مغازه ای هم که میریم مدام از حرف زدن من انتقاد میکنه که چرا اینو گ ...

چرا ساکت میشی اتفاقا انقد بکن ک از رو بره اینا میخوان ی کاری کنن ماها ادمای منزوی بشیم