2777
2789
عنوان

کسی تجربه از بین بردن شپش رو داره؟

1555 بازدید | 15 پست

کسی میدونه چجوری تخم شپش رو خشک کنیم اخه چسبندگیش به مو زیاده خیلیم طول میکشه یکی یکی بکنیشون از موها اگه کسی راهی داره ک بشه تخم ها رو خشک کرد ک بریزن بگین لطفا

مننننن

شدید هااا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ششم ابتدایی گرفتم 

اول موهام و کوتاه کردم تا راحت تر رسیدگی کنم

بعد رفتم شامپوشو گرفتم دو بار زدم همشون مردم این تخمارو هم روغن زیتون میزدم شانه میزدم لیز میخورن کنده میشن راهی ندارها یا باید با دستگاه بکنی یا با دستت 

سرکه هم بزن سیب بعد شانه کن با شونه ریز

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

همه راه هارو رفتم تنها راهش این که شونه ریز مخصوص شپش برداری موهاتو شامپوی نرم کننده غلیظ لطیفه بزنی و شونه کنی هرروز یا یه روز درمیون تو حموم نیم ساعت شونه کن تموم میشن لعنتیها

من ششم ابتدایی گرفتم  اول موهام و کوتاه کردم تا راحت تر رسیدگی کنم بعد رفتم شامپوشو گرفتم دو ...

من شامپوشو زدم قبلا ولی بعدش خسته شدم بی توجهی کردم دوباره زیاد شد الانم یجورایی حالت مقاوم شدن ب اینا

من شامپوشو زدم قبلا ولی بعدش خسته شدم بی توجهی کردم دوباره زیاد شد الانم یجورایی حالت مقاوم شدن ب ای ...

برو دکتر یه داروی دیگه بده باید اول شپش ها بمیرن وگرنه تاثیری نداره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

از کجا گرفتی شپش

مننننن شدید هااا

سلام من بلاخره راه حل شو پیدا کردم واقعا معجزه کرد سرم پر بود از تخم هاش ک چسبیده بود الان دو باره شبا سس مایونز سفید میزنم به سرم بعد با یه نایلون میپوشونم روشو میذارم ۸ ساعت بمونه صبح با شامپو قشنگ ابکشی کردم بعد اخرش یه نرم کننده زدم اینکارو فقد ۲ بار انجام دادم باورت نمیشه هیچی تخم نمونده رو موهام امشب دیگ بدون خارش و راحت میتونم بخابم دیگ حتی سس هم نزدم  تو هم اگه دوس داری انجام بده امیدوارم نتیجه بگیری مثل من راحت شی