2777
2789

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته شوهرم الکی قهر کرده ینی کلا سیستمشه ۶ساله بهتر که نشد هیج روز به روزم داره سخترو بدتر میشه به خدا روم نمیشه بگم سرچی از بس بیخودیه فقط دلم میخاد با دلای پاکتون برام دعا کنین دست خودم نی قلبم تو گلومه از استرس وابستش نیسم ولی وقتیم اینجورمیشه کلا جهنم میشه همه چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب خیلی حرف زدم میگم مشکلت چیه خوب بگو منکه هرچی فکر میکنم حرفی نزدم اصلا نگامم نمیکنه فقط میگه برو جلو چشم اونور حالا جاشو جدا کرده اخه بگو لامصب قتل نکردم که اینجوری میکنی حالا اگه ناراحتم هسی وقتی میام جلو چرا پس میزنی

منم جز اوایل نامزدی بقیه شو تو قهر بودیم۰ بخوای نخوای رو زندگیت تاثیر میزاره۰ فک کن آدمی که انتظار میره پشت و پناهت باشه بشه آینه دق واسه ات

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

اين مردايي ك قهر قهرو هستن كلا از بچگي شخصيتشون اينجور شكل گرفته، باباي من ادم متشخصيه ، ولي اينقد قهر قهروه كه نگو، يه ليوان اب بخواد يكم دير برسه دستش، قهر ميكنه

عمه م اينطوره و همين طورم مادربزرگم اهل قهر و بد دليه

ديگه ياد گرفتن از بچگي

عوضش مادرم اصلا قهر نميكنه 

امشب خیلی حرف زدم میگم مشکلت چیه خوب بگو منکه هرچی فکر میکنم حرفی نزدم اصلا نگامم نمیکنه فقط میگه بر ...

بزار ناراحتیش کم شه بعد برو واسه آشتی۰ بعضیا دوس دارن اینجور مواقع تنها باشن۰ بعلاوه بزار اون خودش بیاد سمت تو 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!