2777
2789
عنوان

من معلم هستم امروز ایقد ناراحت شدم

1686 بازدید | 94 پست

شاگردم از توجیبش یک ۱۰۰  ت دولا سه لا داد بهم گفت خانم مامانم داده .

چرا بعضی والدین فکر میکنند 

ارزش معلم ایقد کمه 

خود دخترش گفت خانم من خیلی ناراحتم خیلی کمه 

چرا مامانم ایطوری داده.

زنگ زدم مامانش گفتم شاید بچه از تو قلقکش یا پول تو جیبیش برداشته .

مادره گفت ببخشید پاکت نداشتیم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من برام مهم نیست پول ۱۰۰ت 

چرا ایطوری داده .

باورتون میشه ۴ لا شده بود

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خب الان واقعا توان مالی خیلیا کمه . نمیتونن بیشتر هزینه کنن.

میدونم مگه من میگم کمه 

چرا ایطوری دادن 

حداقل ندن 

۱۰۰ت افتضاح بوده

اره کارش زشت بوده ماش قبول نمیکردی

میگفتی اومدی بقالی مگه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ای جان طفلکی گذاشته توی،جیبش 🥰

اشکال نداره بچه ن دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم قرار نیس یک میلیون بهت بدن که ی هدیه ناقابله بگیر تشکر کن اگه نمیخواست اونم نمیداد شاید دوست د ...

شماها چرا جبهه میگیرن عزیز من درست بدن تو پاکت صاف نه ۵ لا شد من جلو بچه ها تاشو باز کردم پاره شده بود 

کسی نگفت کمه 

من برام مهم نیست پول ۱۰۰ت  چرا ایطوری داده . باورتون میشه ۴ لا شده بود

بنظرم باید اعلام میکردید ک کسی کادو نیاره شاید بنده خدا شرایطش خوب نبوده 

تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد