روزگاری شد و کسی مرد ره عشق ندید حالیا چشم جهانی نگران من و توست @هوراسآ
زِ عشقت بند بندِ این دلِ دیوانه میلرزد
خرابم میکنی اما خرابی با تو میارزد
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو خود ای شب جدایی چه شبی بدین درازی بگذر که جان سعدی بگداخت از نهیبت
لبخند و اشک، شادی و غم، رنج و آرزو
از ما به دل مگیر، همین است زندگی!
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
دورت بگردم کی از تو دلگیره❤️ از عشق مکن شکوه که جای گله ای نیست بگذار بسوزد دل من مسئله ای نیست م ...
😍😍
اگر روزی کسی از من بپرسد : معنای زندگیات چه بوده و شادترین لحظات عمرت کدام سالها بودهاند؟ ...
جااان بهترینم فقط تویی😍