2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 131 پست
ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ، ﮐﺎﻣﻞ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻋﺸﻖ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺗﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ، ﺍﯾﻦ ﻗﺼﻪ ﻧﺎﺗﻤﺎﻡ ﺍﺳﺖ

تو با آواز خود شب را شکستی

ولی من بی دریچه مانده ام باز

هوای پر زدن هایم کجا رفت؟

ز یاران باز هم جا مانده ام باز

تو با آواز خود شب را شکستی ولی من بی دریچه مانده ام باز هوای پر زدن هایم کجا رفت؟ ز یاران باز هم ...

ز دست دیده و دل هردوفریاد

که هرچه دیده بیند دل کند یاد

بسازم خنجری نیشش زفولاد

زنم بر دیده تا دل گردد آزاد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو با آواز خود شب را شکستی ولی من بی دریچه مانده ام باز هوای پر زدن هایم کجا رفت؟ ز یاران باز هم ...

زلف را حلقه مکن تا نکنی در بندم

طره را تاب مده تا ندهی بربادم

زچشم من بپرس اوضاع گردون

که شب تا روز اختر می شمارم

زشت در آیینه گر خود زشت بیند گو مرنج

گر عمل زیبا کنی زیبا کنی عکس العمل

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

ز دست دیده و دل هردوفریاد که هرچه دیده بیند دل کند یاد بسازم خنجری نیشش زفولاد زنم بر دیده تا دل ...

دستم به ماه می رسد امشب، اگر که عشق

دست مــــرا دوبـــــاره بگیرد، مگــــر کـه عشق

قامت خمیده گشت و پر از چین شده است روی پیر زمان شدیم ، درین نو بهار عمر

رسم دو رنگی آیین ما نیست

یک رنگ بـاشد شب و روز من

@هوراسآ     بیا اینجا برات شعر بگم😍😂

کوفت بازم اومدی تاپیک شعر😂

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
تو مپندار که خاموشی من ذکر فراموشی توست بلکه هر لحظه دلم مست تماشایى توست @هوراسآ     ...

جان 😍

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
شب در خم گیسوی تو عابر میشد با هر نفست بهار ظاهر میشد ای فلسفه ی شگفت ،،،، افلاطون هم با دیدن چشم ...

هی میگع بیا دیگع😂

اومدم😂💋

دل ارامی ک داری دل برو بند🌺🌺 دگر چشم از همه عالم فرو بند ....  مگه نه عشقم @هوراسآ   ...

ارع نپصم😍💋

بس گریه نمودم ز فراق غم عشقت چشمم به زبان آمد و گفت اشک ندارم @هوراسآ   🥺

دلبرا نازِ نگاهت زده آتش به دلم

نکند ناز کنی بر دِگرای ،وای بر من

خواهم آیم به درگاهت،به درخواست دلم

ز فراغت شد سفید موی سرم ، وای بر من                                                                           

دلبرا نازِ نگاهت زده آتش به دلم نکند ناز کنی بر دِگرای ،وای بر من خواهم آیم به درگاهت،به درخواست د ...

نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد           حسن لرزید که صاحب نظری پیدا شد 

تو مپندار که خاموشی من ذکر فراموشی توست بلکه هر لحظه دلم مست تماشایى توست @هوراسآ     ...

من‌ هر نفسم‌ بر نفس‌ِ نازِ تو بند است

من‌ مشتريَم‌ قيمت‌ لبخند تو چند است 😂                                                                                           

من‌ هر نفسم‌ بر نفس‌ِ نازِ تو بند است من‌ مشتريَم‌ قيمت‌ لبخند تو چند است 😂      &n ...

تو خود ای شب جدایی چه شبی بدین درازی

بگذر که جان سعدی بگداخت از نهیبت