2777
2789
سلاااام❤️☁️🌹امر‌ز صبح پاشدم دیدم به به نون نداریم! از اکالا سفارش دادم خود نون ۳۰بودهزینه اماده ساز ...

سلام سلام😍☁️

گزارش مالی من:

🌹چند وقت قبل رفتمصورتحساب گوشیم رونگاه کردم

دیدم ماهی ۵۰۰تا ۷۰۰ دارم پول اس ام اس بین الملل میدم!!!

زنگ زدم به ایرانسل گفتن مشکل از گوشیه و باید تنظیماتش درست بشه

رفتم یک گوشی فروشی که کارش اپل بود، گفت

یک پیامی داره میاد روی گوشیت، هربار اوکی میدی. اجازه میدی به سرور های اپل اس ام اس بده.

با خودم گفتم نه بابا اینم نمیدونه چی میگه! چه پیامی؟؟؟؟

رفتم خونه و بعد از چند روز گوشیم که خاموش شد، دوباره شارژ کردم و روشن کردن دیدم بلههههههههه! 🤯یک پیام اومده در مورد imassage و iTunes

این بار Don’t use رو زدم

و این ماه قبض گوشیم اومده ۲۲هزارتومن🥳

فکر میکنم خیلی از میزانی که اپل دارن این مشکل رو دارن ونمیدونن.

سلام سلام😍☁️گزارش مالی من:🌹چند وقت قبل رفتمصورتحساب گوشیم رونگاه کردمدیدم ماهی ۵۰۰تا ۷۰۰ دارم پول ...

🌹مورد بعدی در مورد شغلم هست

یک کسب وکار بسیاااار کوچک دارم.

دوتا همکار توی سیستم کاریم بودن که کار یکیشون افتضاح بود و فامیلمون هست. کار یکیشون خوب بود.

دو روز قبل متوجه شدم اینا هرماه، نزدیک ۱.۵ بیشتر حقوق گرفتن.(شاید ۳ماه این کارو کردن)

من آدمی نیستم که یهو هیجانی بشم و بزنم زیر کاسه کوزه.

گفتم نهایتا آخر ماه باهاشون حرف میزنم که این پول رو کم کم از حقوقشون بدن. چیزی بهشون نگفتم.

اما خودشون از ترسِ دزدی و پنهانکاری ای که کرده بودن، کار رو گذاشتن و رفتن😅

یعنی خودشون خطا کردن، خودشون هم فرار کردن. من هیچ دخالتی این وسط نداشتم😊

من هم ماه هشتم بارداری ام و الان فشار کار اون دونفر رو هم باید تحمل کنم. با همکار سابقم صحبت کردم که بیاد و یک هفته کار رو به بقیه همکارا یاد بده.

الخیر فی ما وقع. خیر در آن چیزیست که اتفاق میفتد.

برم ببینم خدا چی میخواد برام، میام براتون میگم.

🌹دارم تلاش میکنم بچههام رو ببرم سمت درس.

آدم هایی که درس خوندن و با علم به جاهای خوب رسیدن رو بهشون نشون میدم. اگر قراره بچه درسخوان بشه، آمادگی ذهنی خیلی خیلی خیلی مهمه.

اول بهش میگم که چرا لازمه درس بخونه و پیشرفت کنه و مفید باشه.

بعد کمکم میبرمش سمت درس خوندن.

بیشترین کاری که برای آینده بچههامیتونیم انجام بدیم اینه که خودشون رو قوی بار بیاریم.

طلا هم حتما براشون جمع میکنم حتی یک ذره یک ذره

اما اگر ذهنشون رو قوی نکنم، اون طلاها رو در بزرگسالی به باد میدن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب منم یک گزارش کوچولو بدم بعد بخوابم اول اینکه حواسم به مخارج هست و طبق نیاز با برنامه ریزی خرج میک ...

من تا حالا پفک هندی درست نکردم قلق خاصی داره؟

مزه ش چطوریه

تو نت دیرم فقط

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ان‌شاالله که میخری خونه ی دلخواهتو عزیزم😍و منم ان‌شاالله برسم به هدفم اگر خداصلاح میدونه برامون😍بن ...

طلا همیشه وقتی صعودی میشه بعدش باید اصلاح بده حالا نه زیاد اما اصلاح رو داره همیشه سعی کن وقتی رو به پایینه خرید بزنی من خودم روی ۱۲۱۰۰خریدمو کردم

الان که بخری برای هدفت که سال بعده حتما توی سودی

ان شاالله هممون میرسیم به مراد دلمون❤️

سلام عزیزم مبارکت باشهمیشه عکس قابلمه ها رو بدی و قیمتش رو؟ راضی هستی؟ منم میخوام بخرم و لازم دارم ا ...

عزیز دلم تو دورهمی بی زحمت 🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من تا حالا پفک هندی درست نکردم قلق خاصی داره؟مزه ش چطوریهتو نت دیرم فقط

نه فقط باید توی روغن زیاد و داغ سرخ بشن بعد درست شدن میتونید با دستمال کاغذی روغشنون بگیرید

ترد هستند ما دوست داریم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

عزیزم گرفتن وام خیلی فکر خوبیه درسته که بهتر وام صرف پس انداز طلایی بشه که جبران کارمزدش بشهاما وقتی ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتین

درسته خیلی سخت شده برامون

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

سلام دوستان دیروز قلک پسرمو باز کردم ۲۳۵ تومن پول جمع کرده بود براش تو میلی ۲۰ میل طلا خریدم ، ۲۰میلی هم از قبل بخاطر خرید اول و امتیاز اسنپ داشت ،، خیلی ممنونم ازون عزیزانی که کد اسنپ رو اینجا گفتن امیدوارم خیرش بهتون برگرده ، ۵ میلی هم کد دعوت جمعا ۴۵ میلی . هدفم اینه ۱۰۰ میلی شد بفروشم براش پارسیان بخرم تا الان دوتا ۱۰۰ سوتی پس انداز کرده 😍 دیروز هم پیتزا میخواست بعد از حدودا یکماه دوباره براش سفارش دادم ک انگیزه بگیره ، هم چیزایی ک دوست داره میخرم هم پس انداز رو یادش میدم .

یکی از دوستان درباره اعتبار اسنپ پرسیده بود دوبار ریپلای زدم نیومد ،، عزیزم من از برنامه اسنپ پرداخت اعتباری استفاده میکردم آخر ماه تسویه میکردم،، بخاطر خوش حسابی بهم ۱۰ میلیون اعتبار داد فقط هم ماشین میگرفتم استفاده دیگه نکردم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

دیروزم یک قسط تارا رو پرداخت کردم ، همونجا ۱/۵ بهم اعتبار داد ، رفتم از اُکالا چیزایی که لازم داشتم اونایی ک تخفیف داشت رو انتخاب کردم جمعا ۳۱۲ تومن تخفیف خورد😍 با اعتبار تارا پرداخت کردم ، نیم ساعت بعد آوردن دم در خونه ،، ۱ تومن هم از سوپر آشنا خریدزدم کردم قرار شد آخر ماه تسویه کنم ،، خلاصه وقتایی که پول نقد ندارین برای خرید این راهکارها واقعا عالین ،، ممنون از همه ی کسانی ک اینجا راهکار ارائه دادن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام منو ببخشید که دارم پیام غیرمرتبط اینجا میذارم. چون میدونم خانومای مومن و دل پاک زیادی توی این تاپیک حضور دارن به فکرم رسید که اینجا التماس دعا کنم.

شوهرم مشکوک به سرطان کبد هست فقط سی سالشه اما تو این سی سال مثل بقیه زندگی نکرده خوشی نداشته خیلی گناه داره خیلی مظلومه😭

توروخدا براش دعا کنید دعا کنید که این درد رو من داشته باشم اما اون نه دعا کنید که خدا برام نگهش داره. من قدرشو ندونستم و الان دارم میسوزم. الان فهمیدم که هیچ کس برام مثل خودش نیست هیچ کس برام عزیزتر از اون نیست...

بازم ببخشید منو که اینجا این حرفارو زدم🙏

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

سلام دوستان دیروز قلک پسرمو باز کردم ۲۳۵ تومن پول جمع کرده بود براش تو میلی ۲۰ میل طلا خریدم ، ۲۰میل ...

کد اسنپ رو از کجا گرفتی عزیزم

منم هر وقت کسی راجب کد عوت و ....اینا اینجا یا تو سایت صحبت میکرد ازش رد میشدم اما صبح ب دلم افتاد امتحان کنم و توی یک ساعت ۱ تومن برای کد دعوت هام گرفتم دیگه گفتم پول بزارم روش برا شب یلدا برا دخترم ی پارسیان کوچیک بگیرم ♻🌷🌷

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

کد اسنپ رو از کجا گرفتی عزیزممنم هر وقت کسی راجب کد عوت و ....اینا اینجا یا تو سایت صحبت میکرد ازش ر ...

داخل برنامه اسنپ بخش اسنپ کلاب ، نوشته ۲۰ میلی گرم طلا هدیه اولین خرید از میلی ، ۱۰۰۰ امتیاز از امتیازات اسنپ کلاب رو کم میکنه بهت کد تخفیف میده ، اونو کپی کن ،فقط هم مال خرید اول از میلی هست . بعدش برو تو برنامه میلی حداقل ۵۰ میلی باید خرید بزنی من ۵۱ میلی خریدم ، بعد از خریدت برو تو میلی ، قسمت پرفایل ، دریافت هدیه ، اونجا کد رو کپی کن بهت ۲۰ میلی میده . اگ امتیاز اسنپ نداری میتونی کد رو از اطرافیانت ک برنامه اسنپ دارن بگیری

سلام عزیزم مبارکت باشهمیشه عکس قابلمه ها رو بدی و قیمتش رو؟ راضی هستی؟ منم میخوام بخرم و لازم دارم ا ...

سلام عزیزم ممنونم عکس نمیاد

سرویس ۸ پارچه عروس مدل دلوین

دی جی کالا الان ناموجود ۷ بود من ۳/۸۰۰ گرفتم

سایزهاش خیلی کاربردی قابلمه زیاد دارم ولی همه سایز بزرگ

اینا نه بد نه خیلی عالی بنظرم کار راه انداز به نسبت قیمت هم ارزش خرید داره