2777
2789
وااای چقدر بده اینجوری طفلکیا معلوم نیست کجان زنده‌ان یا مرده

🥲🥲🥲

فک کن کسی هست که ۳۰ ساله گمشده ، مثلا پدر خانواده

و هنوز چشم انتظارن

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

رد پاشو تو بیابونا پیدا کردن انگار چیه اصلا قضیه اش

بیابون؟؟؟

اونجا انگاری بهشته ها

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرش گویا معلول جسمی بود،مادر بخاطر هزینه زندکی کار میکنه.

نگاه نکنین به خودمون چارچشمی مواظب بچه هاییم.اون مادر هرروز همینکار رومیکرد،بچه همش باهاش بود،میچرخید دور و برش،مادرهم به کارش میرسید

متاسفانه اتفاق یکبار میفته و افتاد

نگین مادر چرا حواسش نبود.اینهمه بچه ریخته شده تو کوچه ها مشغول دوچرخه بازی،مادر هم تو خونس.

و من چقدر میترسم از این قضیه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اتفاقا منم دیشب راجبش یه تاپیک زدم کسایکه نمیدونن جریان چیه اون تاپیک منو بخونن

فقط من یجا شک کردم که چرا رد پای اون بچه فقط تو یه قسمت بود و یدونع رد پا بود و قبل و بعد اون هیچ ردی نبود؟؟؟؟

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید.

پدرش گویا معلول جسمی بود،مادر بخاطر هزینه زندکی کار میکنه. نگاه نکنین به خودمون وارچشمی مواظب بچه ه ...

منم پسرم میره تو کوچه بازی میکنه😭😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خدا از همه بچه ها دور کنه.....دور شه از همه بچه ها،هفتاد کوه دورتر،بچه آدم بمیره بهتره تا دزدیده شه ...

خدای نکرده بمیره حداقل میگی مُرده ولی اینطوری هزاران فکر میاد سراغت مادرش می‌گفت هر لقمه ی که میخورم میگم بچه م چی میخوره شب میخوابم میگم بچه م کجا می‌خوابه ... هنوز امید داره زنده باشه بنده خدا 

روزهای هستند که دورند،دورند، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه میرسند

بیابون؟؟؟ اونجا انگاری بهشته ها

من ک نمیدونم کجاست دیشب تو اینستا ی کلیپ گذاشتن رد پای یسنا  چندتا اقا تو یه زمین خشک راه میرفتن با چراغ قوه و اینا یه رد پای کوچیک نشون میدادن

بچه ها من ۶۰ کیلومتری کلاله هستم 

ولی از شما شنیدم 

الان فصله نخودو باقلی هست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.