2777
2789
بهرحال انسان ممکنه گاهی دونسته یا ندونسته از بعضی خطرات غافل باشه عزیزم نمیگم اشتباه نبوده میگم ال ...

درسته عزیزم ولی اینجا سایته داریم تبادل میکنیم مادرش اینجا نیست که سرزنش کنیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قضاوت نکن معلومه که باید حواسشو جمع میکرد ولی خب بنده خدا حتما حواسش پرت شده

من اگه بودم همچین بلایی سربچم میومد خودکشی میکردم چون مادر مسول سلامتی بچشه  وای  اعصابم

https://daigo.ir/secret/41700181532

یا دزدیدنش یا حیوونی چیزی خدای نکرده خوردتش 

بچه سه ساله زیاد نمیتونه دور بشه 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
عزیزم حرف خنده داره مگه میشه بچه جفتش باشه وغیب بشه جلل خالد

عزیزم شما نه اونجا بودین ببینید بچه چطور ناپدید شده نه میدونید چطور شرایطی بوده.... بجای سرزنش کردن و انرژی منفی دعا کنید پیدا شه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

وای خدا ...ایشالله همچین مصیبتی سر هیچ کس نیاد.بدترین اتفاق ممکن‌‌..کوچیک بود بچشون؟؟

واقعا ترسناکه

۶ ساله بود. 

روزهای هستند که دورند،دورند، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه میرسند

پیدا شدن؟ دختر بودن یا پسر

دخترو پسر کوچیک تا ۸ ۹ سال

دوسه تاشون خبر پیداشدن اومد اما بقیه ن

حالا یا پیداشدن و خبری نیومد یا خیر

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اون پسره پارسا قندی هیچوقت پیدا نشد معلوم نیست سر این همه بچه گمشده چی اومده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بهرحال چیزی که گفتن این بوده

و هیچکس الان نمیدونه دقیقش چی بوده.

ممکنه چند روز بعد قضیه‌ش مثل اون یکی بچه کلا بچرخه و مادر بشه مظنون پرونده

ولی الان نمیشه چیزی گفت

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

خب بچه یهو دوییده و رفته دیگه 

مادرهم حتما نیم ساعت بعد متوجه شده که نیس

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

واقعا چرا اینجوری شده من پیج شهر خودمونو دنبال میکنم نمیدونم چرا اینحور اخبارارو میزاره همش... حالا ...

اره واقعا اخبار خیلی ناراحت کننده ست ،منم زیاد دنبال اخبار نیستم فقط پیج حبری حال وش رو دنبال میکنم هر روز یا یه کودک تو هوتگ میفته یا یه پسر جوون اعدام میشه ،کشته میشه و...،اینقد خبرا تلخه که تا یه لحظه میرم تو پیج دپرس میشم قلبم درد میگیره ،دنیای بدی شده

ان شالله پیدا شه

سخته خیلی😪

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم