2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقدر  بد خانما بیشتر مواظب بچه هاتون باشین انشالله که پیدا میشه یعنی کجا میتونم رفته باشه چهار روزه دارن دنبالش میگردن انگار غیب شده؟

❤️🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️🔥1403/6/2👶🏻

بچه سه ساله سوزن نیست که گم بشه پیدا نشه 

قطعا کار یه شخصی هست این وسط  یا شایدم یه گرگ 

این بچه یا خورده شده که نه توی آب پیدا شده نه روی خشکی هیچ سگ زنده یابی پیداش نکرده یا یه پدوفیل مریض دزدیدتش ‌.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خدایا خودت رحم کن بچشونو پیدا کنن صحبح و سالم یا امام زمان..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

واقعا چرا اینجوری شده من پیج شهر خودمونو دنبال میکنم نمیدونم چرا اینحور اخبارارو میزاره همش... حالا ادم نمیدونه واسه کدوم ناراحت بشع بچها انقد قتل زیاد شده و اتفاقات عجیب توی کشور میافته ک ادم شاخ در میاره مخصوصا قتلای خانوادگی

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
همون غفلت هم نباید برای بچه کرد 

بهرحال انسان ممکنه گاهی دونسته یا ندونسته از بعضی خطرات غافل باشه عزیزم

نمیگم اشتباه نبوده

میگم الان سرزنش اون مادر چیزی رو حل نمیکنه وقتی خودش هم معترفه که از دخترش غافل شده.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

باید بیشتر مراقب باشیم

اره ماهر هفته تابستونا میریم جنگل از صبح تا شب ولی ی لحظه چشم از بچه هام برنمیدارم

طاقت ندارم و میدونم اگه همچین اتفاقی بیوفته خدای نکرده)میمیرم حتما😭

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ