2777
2789
اره ماهر هفته تابستونا میریم جنگل از صبح تا شب ولی ی لحظه چشم از بچه هام برنمیدارم طاقت ندارم و مید ...

بخدامنم همینطورم هفت تابچه بزرگ کردم  خدارو هزاربااااارشکر حتی تا حالا انگشتشونم  زخمی نشده ازبس حساسم ومیترسم

https://daigo.ir/secret/41700181532

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدای نکرده بمیره حداقل میگی مُرده ولی اینطوری هزاران فکر میاد سراغت مادرش می‌گفت هر لقمه ی که میخورم ...

ای خدا.....خدا خودش ب دله پدرومادرش صبر بده...ایشالله بچشون پیدا شه..چی بگم‌بخدا فقط آدم میتونه ناراحت شه کاری از دسته هیچ کس جز خدا بر نمیاد...کجا گمشده ؟

نمیشه دم در بشینی؟خیلی نگران کنندس

اخه کوچه بغلی میره ما تو خیابونیم یعنی درخونه به سمت خیابونه اینم میره کوچه بغلی که بن بستم هس و کلی بچه ریختن اونجا

اما بازم میترسم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اخه کوچه بغلی میره ما تو خیابونیم یعنی درخونه به سمت خیابونه اینم میره کوچه بغلی که بن بستم هس و کلی ...

کوچه ما بن بسته.نمیتونم باخودم کناربیام بچه بره تنها😐

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اخه بجه دو ساله رو باچه دل وجراتی تنهاااااگذاشته  چرااااا

تنها نگذاشته ،مادرش کارجر زمین کشاورزی هست و پدرش معلوله،رفته سر زمین با دخترش ،ک یسنا تشنه میشه ب همراه به دختر بزرگتر میفرسته آب بخوره ولی دختر بعد بیشتر دقیقه میاد و می‌گه نیست....

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ای خدا.....خدا خودش ب دله پدرومادرش صبر بده...ایشالله بچشون پیدا شه..چی بگم‌بخدا فقط آدم میتونه نارا ...

رفته بود بیرون بازی کنه دیگه برنگشته بود ... آخه نزدیک خونه که گم نمیشه حتما دزدیدنش دیگه 

روزهای هستند که دورند،دورند، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه میرسند

اخه گلستان انگار هفتاد و دو ملته. هرررررر فرقه ادمی اونجا هست.این خیلی خطرناکه

ن بابا خیلیم ارومه 

ما تو روستامون 

همه رقم داریم 

بلوچ و سیستانی ترکمن 

قزلباش

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بخدامنم همینطورم هفت تابچه بزرگ کردم  خدارو هزاربااااارشکر حتی تا حالا انگشتشونم  زخمی نشد ...

ماشاالله هفت تا.سختتون نیس کوچیکن یا بزرگ؟

خداحفظشون کنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خواهشاً نه قضاوت کنید و سرزنش و نه حذف نیش دار  و یا پیش بینی های هولناک ،ب دل مادرش رحم کنید ک تو فضای مجازی و واقعیت اینا رو بشنوه 

جن و تجاوز و شکنجه و نگید تو رو خدا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کوچه ما بن بسته.نمیتونم باخودم کناربیام بچه بره تنها😐

اره ترس دزدی و اینا خیلی بده

منم الان دو سه روزی هس نمیزارم

چاهی چیزی اون اطراف نیست شاید توچاه افتاده 

کلی چاه هس

چاهی چیزی اون اطراف نیست شاید توچاه افتاده 

همه جا رو گشتن از آب و چاه و یک امین یاب هم آمده و بالگرد هم رفته اطراف رو دیده