2777
2789
ن بابا خیلیم ارومه  ما تو روستامون  همه رقم داریم  بلوچ و سیستانی ترکمن  قزل ...

نگفتم که ناارومه،همینکه افراد مختلف هستن،از بلوچ،افغان،ترکمن،خراسونی،کرد،لر،ترک،برای من ترسناک میشه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
رفته بود بیرون بازی کنه دیگه برنگشته بود ... آخه نزدیک خونه که گم نمیشه حتما دزدیدنش دیگه 

ا خی...طفلی خانوادش،دیگه زندگی شون از روی اجبار شده....امیدوارم واسه هیچکس همچین سرنوشتی رقم نخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تروخدا یا همراهش باش یا نذار بره

دیگه نمیزارم الان چن روزه که نمیره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تو زمین کشاورزی

تو صحرا گم شدن بچه غیر ممکنه اونم سه ساله مگه چقدر جون داره راه بره

مگه اینکه مادرش دیر متوجه شده باشه یعنی حداقل چند ساعت باید گذشته باشه

از اونجا که ردپا دیدن یعنی بچه خیلی دور رفته؟  بازم میشد پیداش کنن

به احتمال خیلی زیاد دزدیده شده یا مادرش از ترس دروغ گفته میم ساعت بعد نه خیلی بعد تر متوجه شده بچه نسست

ما هم بچه بودیم میرفتیم زمین خب واقعا مگه بچه کجا میتونه بره چقدر میتونه بزه ما رو میزاشتن بازی میکردیم خودشون چند متر اونور تر زمین ها رو چک میکردن

اصلا تو کتم نمیره مگه جنگله بچه گم شه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ماشاالله هفت تا.سختتون نیس کوچیکن یا بزرگ؟ خداحفظشون کنه

ماشاالله به جونت بله هفت تان  سخت نه زیاد   همه رقم  سن دارم از21ساله تا اخری که هفت ماهشه  داماد هم دارم

https://daigo.ir/secret/41700181532

ماشاالله به جونت بله هفت تان  سخت نه زیاد   همه رقم  سن دارم از21ساله تا اخری که هفت ...

وای خدا😍

اون هفت ماهه رو بچلونش🩷

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نگفتم که ناارومه،همینکه افراد مختلف هستن،از بلوچ،افغان،ترکمن،خراسونی،کرد،لر،ترک،برای من ترسناک میشه

خصوصا قشر دومی مثالت ادمای ترسناکین

اره ترس دزدی و اینا خیلی بده منم الان دو سه روزی هس نمیزارم

من اصلا جلو پسرمو نمیتونم بگیرم 

دایم وله 

ولی روستا کوچیکه 

همه بچه ها ولن تو کوچه😐

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من اصلا جلو پسرمو نمیتونم بگیرم  دایم وله  ولی روستا کوچیکه  همه بچه ها ولن تو کوچ ...

واسه مام ۹۰ درصد فامیلن و بقیه بلوچ که خدا خیرشون بده کاری ندارن

من خودم زاهدان چند سالی بودم بلوچ ها انقدر نازنینن که فقط خدا میدونه 

ماشاالله به جونت بله هفت تان  سخت نه زیاد   همه رقم  سن دارم از21ساله تا اخری که هفت ...

ببخشید 

یارانه دهک یک تا سه چقدره ؟

از ما ۴۰۰ هست نمیدونم چه دهکی هستیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
واسه مام ۹۰ درصد فامیلن و بقیه بلوچ که خدا خیرشون بده کاری ندارن من خودم زاهدان چند سالی بودم بلوچ ...

عزیزم اونجاها خطرناک نیست؟؟؟ 

پدرم گیر داده الا و بلا بریم چابهار اونم زمینی از جاده سراوان 

بخدا انقد نگرانم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
واسه مام ۹۰ درصد فامیلن و بقیه بلوچ که خدا خیرشون بده کاری ندارن من خودم زاهدان چند سالی بودم بلوچ ...

اره بلوچا خیلی خون گرمن

فقط باهاشون لج نکنی که بد لجن 

عزیزم اونجاها خطرناک نیست؟؟؟  پدرم گیر داده الا و بلا بریم چابهار اونم زمینی از جاده سراوان&nb ...

من گنبدم گلم

ی چند سالم زاهدان بودم ک خیلی خوب بودن ادماش

از چابهار خبر ندارم