2777
2789
چجوری درمانش کردین؟ به نظرت منی که الان۱۹ سالمه و پنج ماهه حالم خوب نیست ممکنه کل زندگیم نابود شه؟خ ...

پست بعدیم نوشتم تجربه امو 😅

نه فدات بشم عزیزم خدانکنه زندگیت نابود بشه سنی نداری هنوز 🥺 اتفاقا هروقت شروع کنی برای مبارزه دیر نیست

افسردگی دشمن نامرئی ماست و اصلا هم نباید به حرف بقیه اهمیت بدی که میگن الکی حالت بده و خودتو بزن به الکی خوش بودن و....

چون چیزیه که اصلا دست خود آدم نیست کاملا حق داری ناراحت باشی. چون مگه کسی که مریضه بهش میگیم خودت خوب شو؟ 

افسردگی هم چیزی نیست که بدون راه حل و تلاش بشه شکستش داد یا آدم باید بره پیش دکتر و تراپیست یا خودش مطالعه کنه و راه درمانشو پیدا کنه از کتاب ها پیج های روانشناسی و هر راهییی که نیازه و به دردش میخوره

دلتنگ خودمم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای/ آره آمبولانس دکتر، رنگ سفید، بیمارستان، مریضی، سرطان اینا رو می شنوم سردردم بدتر میشه 

دقیقا منم 

یکی مثلا میگه بتمرگ من حالم چند روز  بد میشه یا میگه بمیری من مریض میشم یا اینکه دیدی بعضیا میگن مثل جنازه افتاده بودم یا مثلا اون روز یکی بهم گفت خونتون غسال خونه ست تو عصبانیت نابود شدم خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم 

دقیقا منم  یکی مثلا میگه بتمرگ من حالم چند روز  بد میشه یا میگه بمیری من مریض میشم یا این ...

آره درکت می کنم یکی می میره تا یه هفته من افسردم به کلمات حساس شدم شما علائم جسمی هم دارین؟! 

آره درکت می کنم یکی می میره تا یه هفته من افسردم به کلمات حساس شدم شما علائم جسمی هم دارین؟! 

منم می‌شنوم یکی مرده میگم نکنه من باعث شدم کم کاری کردم !

من یه بار انقد فشار فکری داشتم سکته کردم چند بارم بیمارستان بخاطر سرگیجه بستری شدم

بعد از زایمان چرا بعضی خانوما افسردگی میگیرن اخه عجیبه چون باید خوشحال باشن بچشون سالم به دنیا اومده ...

طی بارداری و زایمان سطح هورمون اکسی توسین و آدرنالین بدن میره بالا من انقدر باردار بودم حالم خوب بود زایمان کردم انقدر خوشحال بودم که خدا میدونه

از دو هفته بعدش این هورمون ها به شدت کم شد آدم ناخودآگاه حس میکنه از بهشت افتاده جهنم

چطور یه معتاد وقتی مواد میزنه بعدش اگه نزنه خمار میشه؟ 😂😂

یکی میگفت اینم یجور مواد زدن بدنه 

اکسی توسین هورمون عشق هم هست برای همین کسایی که عاشق میشن و شکست عشقی میخورن بدترین حال و بدترین درد رو دارن چون اون هورمون تو بدنشون دیگه ترشح نمیشه مثل معتادا خمار میشن

دلتنگ خودمم 

پست بعدیم نوشتم تجربه امو 😅 نه فدات بشم عزیزم خدانکنه زندگیت نابود بشه سنی نداری هنوز 🥺 اتفاقا هر ...

فدات شم🥲❤️

دو سه جلسه تراپی رفتم فهمیدم هدفشون فقط پول کشیدن از آدمه دیگه نرفتم

طرف هر جلسه کلی پول مسگرفت فقط حرفای کلیشه ای میزد و یکی دوتا تکنیک یاد میداد بعد میگفت جلسه بعدی فلان چیزو باهم تمرین میکنیم 

میرفتی میدید جلسه بعدی هم کلی با حرفای جلسه قبلی میپچوندش که زمان زود بگذره و بازم میگفت جلسه بعد فلانی چیزو بهت میگم

باور کن بدتر اعصابم خورد میشد وقتی میرفتم

دیگه ترکش کردم و سعی کردم خودم از پسش بربیام 

ولی امسال کلی درس و استرس نهایی و کنکور... نمیذارن یکم ب خودم بیام