2777
2789
عنوان

شوهرم گفت میزنم صدا سگ بدی حرفم دوتا بشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 37 پست
چی بگم من حودمم تو اتتخابم موندم...ولی امروز یچیزی فهمیدم اونم اینکه همیشع هم مطیع بودن خوب نیس

من بله قربان گوشم بهش گفتم حقته یه زن داشتی قشنگ  سر خود هر کاری کنه هر جا بره هر کار کنه تا حساب کار دست بیاد بدون اجاره تو ابم نمیتونیم بخوریم یه در میگم ببندم سردم ببین لباس گرم رفتم پوشیدم سردم ادیتم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه باری راجب این موضوع صحبت کنید عمیقا یکی اینکه فحش داده یکی اینکه سردته و بهت بی توجهی شده یکی ...

منم همین گفتم اصلا سرما گرما به درک ایمن حرفت چیه بزنم صدا سگ بدی.. 

دو اینکه تو خونه دوتامون زندگی میکنیم خود رای هستی یکم سردم نداشتی بخاری روشن کنم گفتم باشه درو چرا باز میداری..من ادم نیستم تو خونه فقط تو سرت بود گرمت بود .. ..

2803
من بله قربان گوشم بهش گفتم حقته یه زن داشتی قشنگ  سر خود هر کاری کنه هر جا بره هر کار کنه تا حس ...

یعنی من اینو فهمیدم هرچی احترام بزاری بدتره...خیلیم نباید کوتاه بیای همش توسری خور بشی

خب چرا اون موقع با خانواده مطرح نکردی؟ دوره ی نامزدی دقیقا برای شناخت طرفین از هم هست

چشم کور بود مثل همین الانم .. وابستشم ..

یعنی من اینو فهمیدم هرچی احترام بزاری بدتره...خیلیم نباید کوتاه بیای همش توسری خور بشی

دقیقا انقد تو سری خور بودم دره ای بهم احترام قائل نیس الانم نمیدونم جو جدایی داره باهاش قهر بشم یا همینجور عادی باشم حرف بزنم نمیدونم چیکار کنم حرفشم خیلی بهم یر خورد میومد لج میکرد باز میکرد ناراحت نمیشدم اون حرفش دلم شکست من اونجور له کرد با حرفش 

2804
راحت چکشی بگو از رفتارت ناراحت شدم.قهر نه یکم سنگین باش.حد تعیین کن.بدونه شما مرز داری.

پیام بالام بخون لطفاا 

پیام بالام بخون لطفاا 

عزیزم همون لحظه میگفتی ناراحت شدم تو سری خورم چیه آخه شما انسانی خدا شما رو خلق به خودش مرحبا گفت خودت پایین نیار برای خودت ارزش قائل باش.جنگ دعوا قهر نه با زبان نرم فقط بگو آقا....من از فلان حرفت ناراحتم.یکم سنگین باش بزار بدونه حد داری تو زندگیت.شما میگی تو سری خورم انتظار از همسرت داشته باشی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم همون لحظه میگفتی ناراحت شدم تو سری خورم چیه آخه شما انسانی خدا شما رو خلق به خودش مرحبا گفت خو ...

نمیدونم چطور قهر  نباشم اما سنگین باشم 

2805
قهر کن سنگین باش  اون کم کم نرم میشه  مثلاً مردسالاری میخواد باسه

قهر نشدم عادی رفتار کردم فوتبال رفتنی لوپم بردم جلوش گفتم بوسم کن کرد بعد گفتم بخشیدمت هر چند بخاطر اون نبود بوسش خودم گفتم بخشیدمش بدونه  خطاش تازه حرفا جداییش تموم شده میترسم خونمون سکوت قهر بشه بوتر شه بینمون 

2801